Krůtí plátky Mexicana

Colombo65 Kuchař: Colombo65

Doba přípravy: 30 minut + naložení masa 3 porce Drůbeží maso 7 názorů

Suroviny

0,75 kg krůtích prsou
marináda Knorr Mexicana
2 velké cibule
olej
voda
Recept si zatím oblíbilo 9 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Krůtí maso-prsa nakrájíme na tenké plátky a rozporcujeme na menší porce (obdélníčky).

  2. V trošce oleje si rozmícháme 2 kávové lžičky koření Maxicana (na uvedené množství stačí a již nesolíme, jelikož směs koření obsahuje dostatek soli). Dáme odležet do chladu na cca 15 minut.

  3. Během této doby si jako doplněk nakrájíme na proužky dvě velké cibule, které opékáme na teflonové pánvi, ale ne do křupava, ale spíše dusíme v trošce vody a lehce poprášíme také kořením Mexicana a když je cibule hotová – sklovatá a měkká, tak ji odstavíme a dáme i s trochou vzniklé šťávy bokem.

  4. Krůtí plátky po naložení velmi zprudka opečeme na teflonové pánvi a jakmile získají zlatavou barvu oku lahodící podáváme.

  5. Na talíř do středu rozhrneme porci rýže, do středu dáme 2 lžíce ochucené a podušené cibule s trochou šťávy a obložíme plátky masa. Dobrou chuť.

Poznámka

Velmi dobře pikantní- nevím zda je k dostání tato marináda i u nás proto přikládám foto.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 2 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Krůtí plátky Mexicana

Tématické fráze: jak naložit krůtí maso kruti platky naložení krůtího masa krůtí plátek kruti platky recepty grilujeme krůtí maso naložené krůtí plátky grilované krůtí plátky krůtí plátky naložené krutí platek na štavé naložit krútí maso koření mexicana knorr marináda mexicana recept na krůtí plátky naložení krůtích prsou recepty krůtí plátky naložení krutího masa krutí platky na pánvi pikantni kruti platek krůtí prsa naložení

Zapomněl/a jsem heslo