Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 603 kJ / 2 056 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 85,00 g |
Tuky | 106,60 g |
Vláknina | 32,80 g |
Cholesterol | 92 mg |
Sodík | 1,79 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 172,80 g |
Postup přípravy
Krok 1: Uvaříme zvlášť brambory a zvlášť hrách.
Krok 2: Brambory rozmačkáme šťouchadlem a přimícháme do nich hrášek.
Krok 3: Na cibulce několik minut proškvaříme vařený, na drobno nasekaný, uzený bůček a zamícháme do kaše.
Krok 4: Osolíme a opepříme. Podáváme s kyselým zelím.
Zveřejněno 26. 7. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Uzená manděra
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/V7qz
Moje poznámka
Uzená manděra
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/V7qz
Nejnovější recepty
Restovaná zelenina jako ratatouille po našem
Přidáno před 5 hodinami
Bábovka s čokoládou a kokosem
Přidáno před 15 hodinami
Krémová polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 19 hodinami
Kuřecí karí
Přidáno před 21 hodinami
Kuřecí játra se zeleninou a žampiony podle vietnamské kuchyně
Přidáno 16. 9. 2025 05:48:45
Indické kuřecí nudličky
Přidáno 15. 9. 2025 20:10:14
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Falešný španělský ptáček
Dreamer_Mike před 2 minutami
Vepřové pečené na cibuli
Adams-alena před 25 minutami
Kuřecí maso s houbami
Geressha před 55 minutami
Kuřecí nudličky ve smetanové omáčce
Geressha před 56 minutami
Jednoduchá hermelínová pomazánka
ZboSy před 1 hodinou
Nadýchaný hrnečkový perník
valerie.valkova před 2 hodinami
Rybí filé na špenátosýrovém lůžku s rajčatovou čepicí
Fitulka před 3 hodinami
Halušky s uzeným masem a kysaným zelím
kamilkamil před 4 hodinami
Křampes - staročeská zelná polévka z Vrchoviny
Fitulka před 4 hodinami
Tématické fráze:
uzená e-shop,
recepty z uzeného,
uzena polevka s kyselym zelim,
recepty s kyselým zelím,
jídlo z uzeného bůčku,
vařený uzený bůček se zelím
Suroviny:
brambory,
hrách,
bůček vepřový uzený,
cibule,
olej,
sůl,
pepř
Komentáře (4)