Postup přípravy
Zveřejněno 27. 8. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mražené fazolky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ojNN
Moje poznámka
Mražené fazolky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ojNN
Nejnovější recepty
Krkovička s olivami, nivou a smetanou
Přidáno před 2 hodinami
Koutníkovská pomazánka s tuňákem
Přidáno před 9 hodinami
Chilli corne carne po Koutnicku
Přidáno před 9 hodinami
Hruškové tiramisu
Přidáno před 12 hodinami
Veganský makovec
Přidáno před 13 hodinami
Marinovaná krkovička s argentinským kořením
Přidáno před 17 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Fazolková omáčka, zjemněná smetanou
Zdenislavka před 2 hodinami
Drobenková buchta se švestkami
Monique76 před 6 hodinami
Vepřová krkovice v majonéze
Sahula před 6 hodinami
Majonézové rohlíky
Annanas před 6 hodinami
Základní kváskový chleba
Brona.S před 6 hodinami
Fazolové lusky na kyselo
Sahula před 7 hodinami
Houby na kyselo se smetanou
Sahula před 7 hodinami
Svíčková na smetaně
VeronikaRob před 8 hodinami
Krůtí kostky s bulgurem a zeleninou
petrp před 8 hodinami
Tématické fráze:
jak zamrazit fazolove lusky,
zamrazení fazolek,
zmrazování fazolek,
mrazene zelene fazolky,
jak zamrazit zelené fazolky,
mrazení fazolek,
jak zamrazit fazolky,
fazolove lusky mrazeni,
mražení zelených fazolek,
zmrazování zelených fazolek,
zelené fazolky mražení,
zelené fazolky mražené,
mrazení fazolových lusků,
jak zmrazit zelené fazolky,
jak mrazit fazolky,
mrazene zelene fazolky recept,
zamrazovani fazolek,
zamrazovani fazolek,
mražené zelené fazolky recepty,
jak mrazit zelené fazolky
Suroviny:
lusky fazolové,
voda,
Komentáře (21)
Citujem:"Niektoré ovocie a zeleninu treba pred mrazením blanšírovať (ponoriť na krátky čas do vriacej vody), aby sa inaktivovali enzýmy a kvasinky, ktoré by spôsobovali skazu potravín aj v mrazničke. Pri blanšírovaní sa môže stratiť časť vitamínu C (15 až 20 %). Preto sa ovocie a zelenina zmrazujú v stave svojej „vrcholnej kondície“ hneď po zbere, a tak sa stáva, že obsah živín v nich je dokonca vyšší ako v podobných „čerstvých“ produktoch."
Ale nemusíš mne ani odborníkom veriť, je to na tebe...
Klariska: