Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rizoto na srbský způsob

Hodnocení receptu je 5,0 (29×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 70 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 55 min

70 min (15 min příprava + 55 min tepelná úprava)

28. 8. 2010 19:01

Suroviny pro 5 porcí

5 porcí

Nutriční hodnoty

Energie13 674 kJ / 3 268 kcal
Bílkoviny106,94 g
Tuky152,42 g
Vláknina19,92 g
Cholesterol 230 mg
Sodík 351 mg
Sůl0,62 g
Sacharidy359,90 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Je toho plný pekáček, ale u nás se tato úprava rizota těší velké oblibě a do večera je vše snězeno.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

drahulin drahulin

29. 8. 2010 16:08

Zdeni to určitě udělám.Už mám uloženo a ty bod.:-p:-p

Eliza Eliza

29. 8. 2010 12:22

Už dlouho jsem neměla rizoto z vepřového, přitom ho mám moc ráda. Ale děti chtějí jen kuřecí, až se divím, co na tom stále mají...;-)
+:yes:

Věrka.

29. 8. 2010 08:06

Bezvadný recept, určitě bude můj oblíbený.

Suvicka Suvicka

29. 8. 2010 06:08

10. bodik je tvuj, vyborne. :-p:-K

lemarti

28. 8. 2010 21:31

Tak rizoto je moje oblíbené:-8Zdeničko posílám bodíčka a ukládám:-K
Dnes se snad roztrhl pytel s výtečnýma receptama:-O

Simona Skolakova Simona Skolakova

28. 8. 2010 21:14

To se mi líbí,takto jsem rizoto ještě nedělala,to vyzkouším:yes:+1;-)

dajens dajens

28. 8. 2010 21:01

Srbské rizoto mám moc ráda :-p

Bibinka Bibinka

28. 8. 2010 20:37

Zdeni, to je zajímavý recept, který musím vyzkoušet:-!Máš 6.boda:yes:

yanull yanull

28. 8. 2010 19:58

Zdeni, vždy jsem vařila rýži na rizoto zvlášť, ale pak jsem to jednou zkusila jak to popisuješ a od té doby nedělám jinak. :-p:yes:;-)+4:yes:

česnek

28. 8. 2010 19:46

výborný ,to je hospodská klasika ,ale domácí je domácí:-p:yes:

Radka

28. 8. 2010 19:40

:-p tak tohle rozhodně stojí za vyzkoušení...už se mi sbíhají sliny

Paprika Paprika

28. 8. 2010 19:39

Znám podobný pokrm pod názvem džuveč, vařili nám to v menze a bylo to vcelku chutné jídlo. :-p :yes: +;-)

mysulka mysulka

28. 8. 2010 19:38

Něco podobného dělám- je to mňamka:-p máš bodík:yes:

ivulinka ivulinka

28. 8. 2010 19:20

Mňam mňam:-p:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: srbské vepřové rizoto hospodské rizoto srpské rizoto srbske rizeto vepřové rizoto po srbsku rizoto z bůčku srbské kuřecí rizoto rizoto džuveč srbské risoto srbské ryzoto džuveč rizoto srbské rizito srbské červené rizoto hospodské rizoto recept srpske rizeto srbskerizoto srbský džuveč balkanske rizoto srpské ryzoto srbsky rizeto

Suroviny: bůček, cibule, česnek, paprika, rajče loupané, sůl, pepř mletý, koření čubrica, rýže, sýr strouhaný, zelenina

TopRecepty.cz

Rizoto na srbský způsob

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/00vG