Suroviny
Porce: cca 30
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 31 269 kJ / 7 474 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 105,03 g |
| Tuky | 383,49 g |
| Vláknina | 40,83 g |
| Cholesterol | 1,69 g |
| Sodík | 2,28 g |
| Sůl | 5,67 g |
| Sacharidy | 880,14 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 8. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Čokoládové Brownies
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nOQD
Moje poznámka
Čokoládové Brownies
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nOQD
Nejnovější recepty
Sýrové placky
Přidáno před 1 hodinou
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 2 hodinami
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 2 hodinami
Mleté kuřecí kuličky s jablkem z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 12 hodinami
Plněné zapečené brambory
Přidáno před 12 hodinami
Dort z listového těsta
Přidáno před 14 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Indická čočka s batáty
micurka před 37 minutami
Celozrnné housky
Manik před 1 hodinou
Margot koláč s jablky
jestedka před 3 hodinami
Zelný salát z červeného nebo bílého zelí
KrisZaezemi před 3 hodinami
Řepánky
Jitkazmecka před 3 hodinami
Zapečené těstoviny s houbami
KrisZaezemi před 3 hodinami
Jablkový křen
cookamater před 3 hodinami
Kuřecí stehna na citrusech
Jan Nemec před 14 hodinami
Kuře na celeru
JanaPav před 15 hodinami
Celerovo-jablečná polévka
JanaPav před 15 hodinami
Tématické fráze:
brownies recept,
brownies,
brownies originál recept,
recept na brownies,
brounis,
brovnies,
recept brownies,
braunis recept,
brownis,
brownies na plech,
brownies bez mouky,
brawnis,
čokoládové brownies nejlepší,
brownie recept,
čokoládové braunis,
recepty brownies,
brownies recepty,
originál braunis recept,
čokoladove brounis,
brownies bez mouky recept
Suroviny:
máslo,
cukr,
vejce,
extrakt vanilkový,
kakao granko,
mouka hladká,
kypřící prášek,
sůl,
semínka slunečnicová,
cukr moučkový,
kakao,
máslo,
mléko
Komentáře (12)
jakou má mít těsto konzistenci? Díky za odpověď