Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 17 435 kJ / 4 167 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 64,49 g |
Tuky | 188,60 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 2,14 g |
Sodík | 504 mg |
Sůl | 1,28 g |
Sacharidy | 552,96 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 9. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Moučník, který se udělá sám
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/p2gX
Moje poznámka
Moučník, který se udělá sám
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/p2gX
Nejnovější recepty
Plněné bagetky s míchanými vajíčky
Přidáno před 2 hodinami
Kuřecí maso na paprice pro diabetiky bez mouky
Přidáno před 17 hodinami
Plněná kuřecí prsa s hráškem ( vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 17 hodinami
Maďarská krkovička
Přidáno před 19 hodinami
Čočka s kysaným zelím a paprikami
Přidáno před 22 hodinami
Sýrové tousty se zeleninou
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sýrovo-bylinkové tyčky se smetanovým dipem
TAkova před 46 minutami
Štrúdlíci ze zakysané smetany
Ivcatkoo před 58 minutami
Čočka na kyselo
p.o.ndrousek před 1 hodinou
Babiččin voňavý kmínový chléb
Wanilor před 4 hodinami
Hovězí na červeném víně
horackovapetra před 5 hodinami
Buchtičky s krémem
Tatana61 před 12 hodinami
Pesto z pažitky
Bohunka37 před 12 hodinami
Smetanovo-kokosová bublanina
Bohunka37 před 12 hodinami
Tvrdý sýr
Lenina 123 před 16 hodinami
Banánové vafle
amaliesediv před 17 hodinami
Tématické fráze:
inteligentní moučník,
inteligentní buchta,
chesake,
buchta péřovka,
moucnik panda,
inteligentní řezy,
zajímavé moučníky,
recept na gofry-video,
zajímavý moučník,
jak si sám udělat francouzský cop,
jak si sám udělat francouzský cop,
péřovka buchta,
pudinkace,
moučnik s kivi,
croasant recept,
francouzský croasant recept,
moučníky s kivi,
buchta panda,
recept l.hrušky korbáčik,
buchta s kivi
Suroviny:
cukr krupice,
máslo,
žloutek,
mouka polohrubá,
cukr vanilkový,
mléko,
Komentáře (47)
Radši zůstanu u klasiky piškot-tvaroh-rosol.
Nekritizuju, jen u nás doma se to prostě neujalo, škoda, ten recept se mi vážně líbí.
P.S.: Před chvílí volaly obě babičky,kterým jsem dovezla dezert na otestování a říkaly,jak jim ta má nová TVAROHOVÁ buchta chutnala