Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 416 kJ / 338 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 63,00 g |
| Tuky | 9,60 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 120 mg |
| Sodík | 156 mg |
| Sůl | 0,30 g |
| Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 9. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Lasagne s vepřovým masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yXog
Moje poznámka
Lasagne s vepřovým masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yXog
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno 23. 12. 2025 19:47:54
Sýrová roláda
Přidáno 23. 12. 2025 18:34:02
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno 23. 12. 2025 16:44:49
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno 23. 12. 2025 14:03:02
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno 23. 12. 2025 13:14:59
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dvojctihodná zelňačka
Leni1970 před 7 hodinami
Jednoduché máslové sušenky
Malibu002 před 7 hodinami
Hrnkový drobenkový koláč s povidly
Malibu002 před 7 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
Malibu002 před 7 hodinami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
Joushef před 8 hodinami
Jednoduché Raffaelo kuličky
Danstejn před 10 hodinami
Pečené nudličky z kapra
TondaJ před 10 hodinami
Bílá vánoční zelňačka
LenkaF. před 11 hodinami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Alamatej před 11 hodinami
Tématické fráze:
lassange,
lasagne z vepřového masa,
lazaně s vepřovým masem,
lasagne recept,
lasane s veprovym masem,
recept na lasagne,
lassange recepty,
lasane s veproveho masa,
jamie oliver lasagne,
lasagne z veproveho,
lasagne jamie oliver,
lassa,
jemie oliver recepty,
recept lasagne jamie oliver,
lasagne s z vepřového masa,
lasagně s z vepřového masa .,
lasagne s vepřového masa,
lassange s mletym masem,
jamie oliver recepty lasaně,
veprove maso lazane
Suroviny:
maso vepřové,
těstoviny lasagne,
rajče,
olej,
máslo,
mouka hladká,
mléko
Komentáře (9)
Ale v každom prípade sú v každej forme výborné