Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Houby ve vlastní šťávě II.

Houbaření se řadí mezi český národní sport. Když se však sezóna podaří a úroda je velká, musí se přebytky uložit. Houby tak můžeme naložit do vlastní šťávy za přidání soli a zavaření. A budete je mít v zimě hezky po ruce.

Hodnocení receptu je 4,8 (15×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 180 min Doba přípravy: 60 min Doba tepelné úpravy: 120 min

180 min (60 min příprava + 120 min tepelná úprava)

23. 9. 2010 11:09

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 548 kJ / 370 kcal
Bílkoviny28,00 g
Tuky2,00 g
Vláknina60,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 6,48 g
Sůl16,00 g
Sacharidy30,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Recept jsem před několika lety objevila na recepty.cz. Bohužel se mi nepodařilo ho najít. Pokud se autorka přihlásí, přidám pod recept její jméno.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

eva hubova eva hubova

23. 9. 2010 11:40

:yes::yes:+1

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: jak zavařit houby zavařené houby houby ve vlastni stave zaváření hub houby do mrazaku zavařené houby ve vlastní šťávě recept na zavaření hub dušené houby do mrazáku zavařené houby v soli zavařit houby zamrazování hub recepty na houby jak zavarit houby ve vlastni stave houba janek recepty na zaváření hub zavařování hub ve vlastní šťávě zavařené houby recept zavaření hub ve vlastní štávě zavareni hub recept recepty jak zavařit houby

Suroviny: houby, sůl

TopRecepty.cz

Houby ve vlastní šťávě II.

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/14Bm