Pečený úhoř na žampiónech
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
27. 9. 2010 17:46
Tak to je tutovka, já bych si taky nepochutnával na štice a candátu kdybych si je nechytl sám. Petrův zdar
27. 9. 2010 17:42
Colombo takže mám vlastně štěstí, že si všechny tyto ryby sama nachytám pěkně se zrelaxuji a ještě ušetřím za ryby
27. 9. 2010 17:38
Bohužel, je to jedna z našich nejdražších ryb, kilo živé váhy stojí cca 350,-Kč stejně tak drahá je i štika, candát a sumec Takové ryby kupujte jen na výlovech tam je cena až poloviční a tedy velmi dobrá !
27. 9. 2010 17:30
Colombo tak to jsem netušila, že dát si někde úhoře je tak drahé Ještě, že ryby kupovat nemusíme a pěkně si je ulovíme
27. 9. 2010 17:26
Tak to je luxusní dobrota. Jen jeho cena je katasrofa - Brno farmařské trhy 1O dkg uzeného úhoře 110,-Kč. Když dal pán dva kousky i s hlavou na váhu tak chtěl 325,-Kč. Málem jsem ho poslal někam....., ale raději jsem odešel opodál.
27. 9. 2010 17:21
Nikde jsem ho ani neviděla prodávat... Počkám a v létě si ho objednám v třeboňské Šupině...
27. 9. 2010 17:02
Elizo úhoř je náramná mňamka...navíc po úpravě úplně krásně oddělíš maso od páteře a nemusíš vybírat kostičky
27. 9. 2010 16:09
+15taky jsem to ještě nejedla,vypadá to dobře
27. 9. 2010 15:24
Hanko, úhoře jsem ještě nejedla... Vypadá to moc hezky.
27. 9. 2010 15:24
Hani to je mňamka+
27. 9. 2010 15:23
Hm,musí to být bašta ,ještě jsem to nejedla,ale vypadá skvěle na těch žampionech
27. 9. 2010 14:36
Jahoda není nedostupná...víš kolik jich je na přehradách a v jiných nádržích chce to rybařit, nebo znát nějakého rybáře
27. 9. 2010 14:33
Výborná ryba, ale bohužel nedostupná. V Chorvatsku se nám kdysi poštěstilo a byla na grilu božská, lahůdka
27. 9. 2010 14:18
27. 9. 2010 14:08
Jo úhoř - to je super rybka Kdysi byla u nás na náměstí rybí prodejna a tam měli úhoře velice často. Dělávali jsme je na másle a kmíně. To byla lahůdka. No ale to je tak 50 let zpátky. Uzeného jsme jedli v Německu. Samozřejmě bodík +
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Sýrový chléb
Přidáno před 55 minutami
Jablečný donut
Přidáno před 2 hodinami
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 13 hodinami
Brambory zapečené s medvědím česnekem, sýrem a smetanou v remosce
Přidáno před 17 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Přidáno před 18 hodinami
Nepečené řezy “Nanaimo”
Přidáno před 18 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Dršťková polévka z hlívy
Fitulka uvařil před 15 minutami
Vepřový řízek naruby
katka.zaple uvařila před 25 minutami
Brambory zapečené s uzeným masem a sýrem
sm57@seznam.cz uvařila před 46 minutami
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Moanka uvařila před 6 hodinami
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
JaninaZ. uvařila před 11 hodinami
Škvarkovníčky (škvarkové rohlíčky)
Tonja uvařila před 12 hodinami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Viera19@seznam.cz uvařil před 12 hodinami
Nadýchaný perník
Haninaa uvařil před 13 hodinami
Houbovo-pórkové vepřové maso
Elivet uvařil před 13 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: mořský úhoř recept mořský úhoř ryby recepty mořský úhoř úhoř na másle recept uhor na masle mořský úhoř recepty uhor na grilu uhoř úhoř recepty úhoř recept úprava úhoře recept mořský úhoř uhoř mořsky recept recepty uhoř mořský úhoř mořský uzený úhoř recepty na uhoře recepty úhoř uzený úhoř cena uhoř na grilu-recept
Suroviny: úhoř, žampiony sterilované, brambory, sůl, mouka hladká, koření tandoori masalo, olej, koření provensálské
Pečený úhoř na žampiónech
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z0rw
27 názorů