Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Křenové zelí

Máte rádi čalamády? Tuhle vyrobíte z několika málo surovin - nakrouhaného hlávkového zelí, nakrájené cibule a nastrouhaného křenu. Menší část můžete sníst hned a zbytek dáte do sklenic, zavíčkujete a ani nemusíte zavařovat, pouze je uložíte do chladného sklepa či spíže.

Hodnocení receptu je 5,0 (25×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min + odležení do druhého dne

60 min (60 min příprava, + odležení do druhého dne)

8. 10. 2010 22:11

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie16 814 kJ / 4 019 kcal
Bílkoviny52,00 g
Tuky207,20 g
Vláknina104,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 21,55 g
Sůl50,00 g
Sacharidy443,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

savlinka savlinka

21. 7. 2012 17:04

jj je moc dobré..dělá ho moje ségra:yes:

Sodovka Sodovka

22. 7. 2011 00:17

Severinko, bylo by vhodné do receptu dopsat:
- 2 dcl oleje
- 4 dcl octa
Nebo upřesnit, že sklínky mají 2 dcl.
Při čtení receptu mi nebylo jasné, jak velkou sklínku oleje a octu použít. Dozvěděla jsem se to až v komentářích. A komentáře každý nečte.;-)
Tenhle recept ukládám a vyzkouším. Zelíčko musí být výborné. :-p

Ivana Ch

19. 7. 2011 05:01

Tohle zelí znám, je mooc dobré. Dělám ho každý rok, jenom dávám do skleniček na malá víčka.:-D:-D:-D

Digklariska

1. 2. 2011 22:23

Tohle zelí doma děláme už dlouho a můžu říct, že všem fakt moc chutná;-) akorát, já to mám doma rozepsaný podrobněji :-) ale takhle to taky stačí:yes:

Severinka Severinka

10. 10. 2010 20:12

Je to starší recept, a sklenicema se myslelo sklenička od hořčice - čili 2 deci. A takto nakládané zelí jíme jako přílohu, jako např. kyselé okurky,čalamády apod.:-K:-K;-)A křen jsme dříve také strouhali na struhadle,a pěkně si u toho pobrečeli, ale od té doby co máme robot, tak se strouhá na robotu;-);-);-)

Koubkova Koubkova

9. 10. 2010 16:20

Stále nevíme nic alespoň já ne:-S

Simona Skolakova Simona Skolakova

9. 10. 2010 14:24

další dobrý nápad na nakládané zelí;-)+1:yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

9. 10. 2010 13:10

:-OJá jsem bé-bé;-)omlouvám se:-)):-8

JanaDorazinova JanaDorazinova

9. 10. 2010 12:06

Aničko, nepatala jsem se, do jak velkých sklenic to mám nacpat, ale kolik toho oleje atd, jak se ptá Koubkova;-)

Koubkova Koubkova

9. 10. 2010 10:48

Jak mají být velké ty sklenice s olejem asi 2dcl?

Irrena Irrena

9. 10. 2010 08:21

Severinko krásný recept a odík letí:yes:
Jen jsem se chtěla zeptat, zelí pak jíte jako salát, nebo i jako teplou přílohu, myslím jestli uvaříš jak klasické kysané zelí:-?:-?:-?Asi jsem hňup, ale za optání nic nedám:-D

Anna Kocikova Anna Kocikova

9. 10. 2010 01:07

Janko,ty "b..e":-D;-):-Dto je snad jedno,né-do jakých flašek to nacpeš:-));-)
Jinak zde bodík letí:-D1:yes::yes::-))

JanaDorazinova JanaDorazinova

8. 10. 2010 23:26

Jo, to je ono, jen se zeptám, jak je mým zvykem totálního blba:-D, jak velké sklenice:-?:-)) Jinak super, určitě si udělám několik sklenic.;-)

spagetka spagetka

8. 10. 2010 22:17

To je ono!!!!! :-p;-):yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: zelí s křenem nakládané zelí s křenem zelí s křenem recept zelí recepty kysané zelí s křenem nakládání zelí s krenem zelí s křenem recepty recept na zelí s křenem červené zelí s křenem recept na kysané zelí s křenem jak naložit zelí s křenem recept zelí s křenem naložené zelí s křenem nakládané zelí s křenem recept zeli s s křenem recepty zeli s krenem zelí výborné salátové zelí s křenem zeli z krenem nakládaný křen

Suroviny: zelí, cibule, křen, cukr, olej, ocet, deko

TopRecepty.cz

Křenové zelí

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/JQjo