Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Smažený květák

Smažený květák je klasický recept české kuchyně, který chutná asi každému. Pokud neplánujete vařit i květákovou polévku, zkuste obalit květák syrový. Smažení květáku pak trvá jen o malinko déle, zato chuť je mnohem lepší.

Hodnocení receptu je 4,9 (21×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 25 min Doba tepelné úpravy: 25 min

50 min (25 min příprava + 25 min tepelná úprava)

27. 3. 2008 13:18

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie1 221 kJ / 292 kcal
Bílkoviny23,74 g
Tuky19,80 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 651 mg
Sodík 273 mg
Sůl0,59 g
Sacharidy4,69 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

vybusna vybusna

3. 9. 2008 23:22

tak ako jednu z neocenitelnych rad, ktore som dostala od mojej jihlavskej svokry je, ze nemam karfiol pred vyprazanim varit...ze ho mam len oplachnut a obalovat ho normalne surovy....trochu som tomu neverila, vyskasala a uz nikdy inak....

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: květák recepty květák recepty z květáku obalovaný květák jak uvařit květák nejlepší recepty z květáku recepty květák jak se vaří květák květák recept jak obalit květák obaleny kvetak obalovaný květák recept recept květák recepty na květák recept na květák jak udělat květák top recepty květák květák na řízek jak smažit květák obalování květáku

Suroviny: květák, sůl, mouka hladká, vejce, mléko, strouhanka, olej

TopRecepty.cz

Smažený květák

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Y80