Zavináče
Oblíbenou kyselou rybí pochoutku si s tímto receptem můžete snadno připravit i doma. Očištěné ryby naložíme nejprve do octového nálevu, poté je řádně vykucháme a spolu s cibulí, kořením, zeleninou a dalším nálevem naložíme na hotovo.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 12 551 kJ / 3 000 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 120,00 g |
Tuky | 200,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 300 mg |
Sodík | 10,04 g |
Sůl | 25,00 g |
Sacharidy | 180,00 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
24. 10. 2008 21:56
rybifarma.blog.cz/0803/plevelne-ryby - já si to nevymyslela, mrkněte na tyhle stránky. Pak je blb ten, který to tam napsal. Dobrou noc
24. 10. 2008 20:50
candát je jedna z našich nejcennějších ryb a je to dravec. A pěěěkně drahej!!!
24. 10. 2008 20:35
Kdo tvrdí, že candát je plevelná ryba je úplný blb. Jak vidím od autora spagetka potom o rybách nemá ponětí.
19. 10. 2008 18:58
Jo a teď jsem si dala do vyhledavače rybifarma.blog.cz/0803/plevelne-ryby a tam je úplný seznam, co patří mezi plevelné rybky. Tak jsem taky koukala, že tam patří i candát, tolstobik atd. Prostě tam patří ryby, které se nemusí lovit podle míry.
Zas jsem o něco chytřejší, tak se poučte taky.
Zas jsem o něco chytřejší, tak se poučte taky.
19. 10. 2008 18:53
mezi plevelné rybky patří např.plotice nebo mřenky. Ale u nás vprodejně ryb to prodávají pod názvem drobné rybky nebo bílé rybky - někdy mají i jednotlivé druhy, spíš je to ale směs a mají to na váhu (většinou zmrazené, ale už jsaem viděla i čerstvé mřenky.) No a v obchodě s rybami by měli každému poradit, co je plevelná rybka - pokudtam jsou odborníci ))V Kaufu v mrazáku mívají směs mražených plotic - je to levné, atak to obvykle je hned pryč.
19. 10. 2008 18:10
Ešte odkiaľ ten plevel ?
19. 10. 2008 17:30
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno před 1 hodinou
Sýrový chléb
Přidáno před 1 hodinou
Kuřecí závitky s mozzarellou a chřestem
Přidáno před 2 hodinami
Jablečný donut
Přidáno před 3 hodinami
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 14 hodinami
Brambory zapečené s medvědím česnekem, sýrem a smetanou v remosce
Přidáno před 18 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Marinovaný kuřecí řízek v kukuřičném kabátě
Hanka004 uvařila před 7 minutami
Marinovaná pomerančová kuřecí prsa
tara23 uvařila před 8 minutami
Houbová polévka na paprice
Monyk uvařila před 39 minutami
Dršťková polévka z hlívy
Fitulka uvařil před 1 hodinou
Vepřový řízek naruby
katka.zaple uvařila před 1 hodinou
Brambory zapečené s uzeným masem a sýrem
sm57@seznam.cz uvařila před 1 hodinou
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Moanka uvařila před 7 hodinami
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
JaninaZ. uvařila před 12 hodinami
Škvarkovníčky (škvarkové rohlíčky)
Tonja uvařila před 13 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: zavinace z cejnu zavinace z cejna domácí zavináče jak se dělá zavináč ryby zavinace recept na domácí zavináče recept na domácí zavináče z cejnů nalev na zavinace cejn recepty zavinac ryba zavináč ryba cejn zavinace zavináč z cejna zavináče recept z cejnu zavináče z kapra plevelné rybky zavinace s cejnu jak udělat nejlepší domácí zavináče recept na zavinace z cejna tolstobik
Suroviny: rybičky, sůl, ocet, voda, cukr, cibule, zelenina kořenová, bobkový list, koření nové koření, pepř černý
Zavináče
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w1J
22 názorů