Chléb s pastou

tejaja Kuchařka: tejaja

Domácí pekárna 6 názorů

Suroviny

2 dl vody
6 lyžíc mlieka
2 lyžice oleja
1 lyžička soli
360 g hladkej múky
120 g celozrnnej múky
20 g droždia
Na pastu:
100 g strúhaného syra
3 lyžice oleja
1 lyžička sušenej bazalky
2 prelisované strúčiky cesnaku
štipka soli – vymiešať
Recept si zatím oblíbilo 8 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Do pekárne vložíme suroviny v uvedenom poradí a spustíme program START (pekáreň ETA ).

  2. Keď pekáreň cesto domieša a začína kysnúť, vybereme ho von a vyvaľkáme na dĺžku pekárne a šírku asi 20 cm.

  3. Potrieme pastou a cesto preložíme z jednej a potom z druhej strany (viď obrázkový postup).

  4. Chlieb vložíme spát do pekárne (háky na miesenie vybereme) a necháme pokračovať pečenie.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Ohodnoťte recept: Chléb s pastou

  • Pajaska Pajaska

    Teri,já mám ještě červenou,ale trochu jinak voní ,tedy sušená.Ona bazalka mi připadá jinak vońavá za syrova a jinak sušená.Díky.:-K

    Odpovědět

  • tejaja tejaja(autorka receptu)

    Paji, pestujem len zelenú bazalku, ale táto je už sušená, preto taká farba.
    Fialovú som mala razz a nezdala sa mi tak aromatická ako zelená. ;-)

    Odpovědět

  • indulina28 indulina28

    hm zajimave :-O

    Odpovědět

  • Pajaska Pajaska

    Fakt zajímavé.Teri máš fialovou bazalku nebo sem barvoslepá? :yes::yes::-)

    Odpovědět

  • JanaDorazinova JanaDorazinova

    Ježííš Marjáá, já mám hlad!:-p Hodně zajímavé, Terezko, určitě zkusím:-p:yes:

    Odpovědět

  • rebeka rebeka

    och,to je zajímavé;-):-8a má to tvar jako štóla;-):yes:

    Odpovědět

Tématické fráze: pekárna chleba recepty domácí pekárna recepty obrazkove recepty domácí chleba pekárna recept pekárny chleba, nejlepší nejlepší chleba z domácí pekárny recepty recepty z domácí pekárny nejlepší domácí chléb recept nejlepší chléb-recept nejlepší recepty na domácí chléb domácí pekárna recepty vanocni stola recepty pro domácí pekárnu chleba z domácí pekárny recepty recepty na domácí pekárnu

Zapomněl/a jsem heslo