Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 239 kJ / 1 730 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 50,44 g |
Tuky | 81,82 g |
Vláknina | 12,65 g |
Cholesterol | 544 mg |
Sodík | 209 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 191,71 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 11. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Perníkové hromádky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x1Pq
Moje poznámka
Perníkové hromádky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x1Pq
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 3 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 14 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 18 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 22 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Chilli con zeleninka
jana-bartikova@seznam.cz před 50 minutami
Kuřecí kousky se žampiony v sýrové omáčce
Lucie 66 před 55 minutami
Půlnoční flamendr
Slavista62 před 3 hodinami
Vepřový flamendr z kýty podle starého receptu
Slavista62 před 3 hodinami
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 12 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 12 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 16 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 16 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 18 hodinami
Tématické fráze:
pernikove piskoty,
perníkový piškot,
perníkové cukroví,
perníkové piškoty recept,
slepované perníkové cukroví,
perníková srdíčka slepovaná,
perníkové knedlíčky,
hromadky cukrovi,
perníkové těsto z krabice,
perníkové slepované,
jak polévat perníková srdíčka,
perníkové vánoční koule,
upeču perníkové cukroví,
pernokove piskoty,
pernikove piskoty slepovane,
buchta z perníkového těsta slepovaná,
perníkové slepované srdíčka,
pernikovepiskoty,
perníkový piškot recept,
perníkova buchta s krabice jak udelat
Suroviny:
vejce,
med,
máslo,
šťáva citronová,
ořechy mleté,
mandle mleté,
mouka polohrubá,
koření do perníku
Komentáře (9)