Postup přípravy
Krok 1: Nejdříve uvaříme brambory ve slupce a nakrajíme ne menší kousky a následně na pánvi usmažíme vejce na cibulce společně s Vysočinou.
Krok 2: Poté na pánev vložíme brambory.
Podáváme s kečupem.
Podáváme s kečupem.
Zveřejněno 21. 11. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rofusova pánev
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O81p
Moje poznámka
Rofusova pánev
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O81p
Nejnovější recepty
Kynuté meruňkové knedlíky
Přidáno před 1 hodinou
Cuketové hranolky
Přidáno před 7 hodinami
Cuketová bábovka
Přidáno před 20 hodinami
Vepřové výpečky pánů z Hradce
Přidáno 26. 6. 2025 11:01
Šlehačková ovocná bublanina
Přidáno 26. 6. 2025 10:54
Dortík s pudinkovým krémem
Přidáno 26. 6. 2025 07:48
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jednoduché punčové řezy
Klar98 před 23 minutami
Ořechová top bábovka ("ořecháda")
Panova před 31 minutami
Lučinová pomazánka s vajíčky a okurkou
Atram55 před 1 hodinou
Ovocné muffinky s ořechy
kmatyasova před 2 hodinami
Koprová omáčka
Helenka1993 před 2 hodinami
Cuketová omáčka se sýrem
Wanilor před 4 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Anna.Milkova před 5 hodinami
Žemlovka se snehem
Lenka1980 před 5 hodinami
Krůtí nudličky se šunkou
Honza62 před 6 hodinami
Krémová kedlubnová polévka
Daduse před 6 hodinami
Tématické fráze:
rajska omacka pro zacatecniky,
zdenek polraich,
recepty z pánve,
pánve polraich,
polraich,
maso pana rufuse,
usmazime si vejce na panvi,
polraich recepty,
bramborák polraich,
brambory na panev,
polraich zdenek bramborove,
brambor ve slupce panev maslo,
rufusova hovězí,
cesnecka polraich,
panev brambory s vejci,
brambory na pánvi polraich,
rofusovapanev,
maso polraich,
rajska omacka polraich,
recepty pro začátečníky
Suroviny:
brambory,
cibule,
vejce,
salám vysočina
Komentáře (10)
K receptu jen tolik, že je to opravdu pro začátečníky, kteří nemají s vařením nijaké zkušenosti