Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Královský řízek

Hodnocení receptu je 4,3 (4×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

22. 11. 2010 14:46

Suroviny

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

eva hubova eva hubova

13. 2. 2011 15:31

Maso jsem měla z kýty,vejce jsem dala do jogurtu,smažila pomalu,řízky byly měkké:-pfoto:yes:+4

Eliza Eliza

23. 11. 2010 07:03

To se dalo čekat, že fotky zmiznou...;-) Podvůdky sem nepatří... Ale byly opravdu pěkné :-).

Daniella O. Daniella O.

22. 11. 2010 19:49

Kdyz se jako priloha podavaji hranolky, brambory nebo chleb, proc nejsou na fotografii??? Je evidentne zkopirovana a i rizky z hovezi svickove dopekam v troube, protoze jinak jsou bud krvave nebo tuhe. Na upravu teleciho smazeni staci, ale o tom recept nic nerika.;-). Pokud autorka fotila sama, docela me zajima jaky dresink je v te sklenicce???:-O

AniCiz

22. 11. 2010 19:20

vím,že jde řízek z lepšího hovězího,ale o nějaké marinaci není v receptu ani slovo,natož o DRUHU masa..taktéž o finální úpravě v troubě..:-S

žežule

22. 11. 2010 18:42

maris maris

22. 11. 2010 18:19

Fotky jsou zřejmě opravdu od profesionála, ami.pea - jestli nejsou Tvé a jestli nemáš svolení autora, tak je, prosím, odstraň, na fotky se vztahuje autorské právo a bez souhlasu autora se nesmí kopírovat a zveřejnovat. Jedná se i o fotku Smetanové brambory s jogurtovým přelivem. Dky:-K

Pajaska Pajaska

22. 11. 2010 16:50

Dobrá je roštěná a nebo svíčková.Tohle je fotka profesionála.:yes:
Je to skoro totožný postup na velice známé a výborné jogurtové kuřecí řízky.Jen by chtělo doplnit, kam s tím vejcem.Normálně se dává do jogurtu.:-)

cathleen cathleen (moderátorka)

22. 11. 2010 15:37

Chocolate (neregistrovaný/á), dělám stejně, jako píšeš:yes:

chocolate

22. 11. 2010 15:34

A proč ne z hovězího?Řízky z hovězího dělávám, potřu je česnekem a olejem a dám odležet do chladu, poté obalím, osmažím a dám při nízké teplotě dopéct do trouby.S bramb.kaší je to výborné.

srettka

22. 11. 2010 15:32

a víš že mám těstovinko ten samej pocit??? upravená fotka odeněkud;-)

AniCiz

22. 11. 2010 15:31

:-OZ HOVĚZÍCH PLÁTKŮ?

spagetka spagetka

22. 11. 2010 15:04

Není to náááhodou ofocené?

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: královský řízek královské řízky královský řízek recept královský kuřecí řízek lepší řízky královské řízky recept recept na kralovske rizky recept královské řízky recept kralovsky rizek hovězí maso recepty královský řízky řízek z hovězí svíčkové recept na královský řízek královské kuřecí řízky řízek rizky s lupinky řízky lupínky královské na řízky recept-kralovsky řízek recepty královské řízky

Suroviny: plátek hovězí, jogurt, lupínky kukuřičné, sůl, vejce

TopRecepty.cz

Královský řízek

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/B6lX