Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 005 kJ / 1 674 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 240,15 g |
Tuky | 70,65 g |
Vláknina | 3,40 g |
Cholesterol | 700 mg |
Sodík | 2,27 g |
Sůl | 1,60 g |
Sacharidy | 18,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 11. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Fáš z krůtích prsou zapečený se žampiony, paprikou a cuketou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M9D3
Moje poznámka
Fáš z krůtích prsou zapečený se žampiony, paprikou a cuketou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M9D3
Nejnovější recepty
Jahodový džem s mandlemi
Přidáno před 18 hodinami
Třešňovo-kakaový moučník
Přidáno před 19 hodinami
Srbská fazolová polévka s koprem
Přidáno před 20 hodinami
Jahodový jogurt
Přidáno 13. 6. 2025 21:33
Lotus poháry s ovocem
Přidáno 13. 6. 2025 14:31
Rýže s brokolicí, kapií, žampiony a kukuřicí
Přidáno 13. 6. 2025 08:39
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jahodové poháry
Nickusek před 30 minutami
Sušená rajčata v olejové lázni
jana71 před 46 minutami
Rychlovka z čínských nudlí a zeleniny
Honza1351 před 54 minutami
Párky v domácím pizza těstě
Ivka I. před 1 hodinou
Kefírový koláč
Renata1101 před 1 hodinou
Palačinky s džemem
kacaba10 před 2 hodinami
Krkovička na česneku
Ostluzina před 3 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Vladik. před 3 hodinami
Skořicový pletenec (Estonský kringel)
káťa před 11 hodinami
Tématické fráze:
fáš,
co je fáš,
faš recept,
kureci fas,
krůtí prsa na žampionéch,
kruti fas,
krůtí prsa recept,
recept na fáš,
krůtí prsa recepty,
co je to fáš,
masový fáš,
recept fáš,
krůtí špízy zapečené,
recepty faš,
recept krůtí prsa,
co je to masová fáš,
fáš z kuřecího masa,
recept na krútí prsa,
krutí prsa v troubě,
krůtí se žampiony
Suroviny:
maso krůtí,
smetana ke šlehání,
koření čarodějka,
soda jedlá,
sůl,
cuketa,
žampióny,
paprika čerstvá červená,
koření grilovaná zelenina,
olej olivový
Komentáře (17)
Iljuso, já vím, že křehčené maso není žádná sláva ani co se týká kvality, ani ceny
Co se týká křehčeného masa - je levné, neboť je "křehčeno" v nějaké "blafu" a tak se i sníží cena masa. Takže vy si vlastně kupujete např. 1 kg křehčeného masa za 70 kč, ale masa je tam 700 g + 300 g křehčícího nálevu, z čehož plyne, že tento nákup není vůbec výhodný. Poměr surovin berte jako příklad.
Takže receptíku dávám bodík, neboť tyto chutě si dovedu představit
Ale k Tvému receptu - nevidím žádný solamyl, ani nic podobného a ta smetana možná to maso udrží šťavnaté, stojí za vyzkoušení, ale přidám tam asi tu slaninu, myslím, že to prsičkám neuškodí.
Krásne a zaujímavé!