Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 005 kJ / 1 674 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 240,15 g |
Tuky | 70,65 g |
Vláknina | 3,40 g |
Cholesterol | 700 mg |
Sodík | 2,27 g |
Sůl | 1,60 g |
Sacharidy | 18,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 11. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Fáš z krůtích prsou zapečený se žampiony, paprikou a cuketou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M9D3
Moje poznámka
Fáš z krůtích prsou zapečený se žampiony, paprikou a cuketou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M9D3
Nejnovější recepty
Vláčná mramorová bábovka
Přidáno před 12 hodinami
Vejce s dijonskou omáčkou s mrkvovými knedlíky
Přidáno před 12 hodinami
Mrkvové knedlíky s mozzarellou
Přidáno před 13 hodinami
Palačinky se špenátem
Přidáno před 23 hodinami
Vepřová plec na rajčatech, pórku a řapíkatém celeru
Přidáno 29. 4. 2025 20:01
Mrkvové muffiny se sladkým sýrovým krémem
Přidáno 29. 4. 2025 15:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapečený květák s nivou, vejci a smetanou
Kaill před 2 hodinami
Vepřové maso ve vlastní šťávě
mifor před 14 hodinami
Čokoládová poleva (krém)
panilek před 15 hodinami
Výborná svíčková
Nikki60 před 15 hodinami
Kuskusový nákyp s tvarohem a jablky
TondaJ před 18 hodinami
Klasické české rohlíky
Vavrofka před 18 hodinami
Kuře pečené na mřížce
vaclavagregrova před 18 hodinami
Domácí krtkův dort
Rezinka26 před 19 hodinami
Cuketa v pikantním sýrovém těstíčku
vagundova před 19 hodinami
Smetanová pórková polévka
Fitulka před 19 hodinami
Tématické fráze:
fáš,
co je fáš,
faš recept,
kureci fas,
krůtí prsa na žampionéch,
kruti fas,
krůtí prsa recept,
recept na fáš,
krůtí prsa recepty,
co je to fáš,
masový fáš,
recept fáš,
krůtí špízy zapečené,
recepty faš,
recept krůtí prsa,
co je to masová fáš,
fáš z kuřecího masa,
recept na krútí prsa,
krutí prsa v troubě,
krůtí se žampiony
Suroviny:
maso krůtí,
smetana ke šlehání,
koření čarodějka,
soda jedlá,
sůl,
cuketa,
žampióny,
paprika čerstvá červená,
koření grilovaná zelenina,
olej olivový
Komentáře (16)
Iljuso, já vím, že křehčené maso není žádná sláva ani co se týká kvality, ani ceny
Co se týká křehčeného masa - je levné, neboť je "křehčeno" v nějaké "blafu" a tak se i sníží cena masa. Takže vy si vlastně kupujete např. 1 kg křehčeného masa za 70 kč, ale masa je tam 700 g + 300 g křehčícího nálevu, z čehož plyne, že tento nákup není vůbec výhodný. Poměr surovin berte jako příklad.
Takže receptíku dávám bodík, neboť tyto chutě si dovedu představit
Ale k Tvému receptu - nevidím žádný solamyl, ani nic podobného a ta smetana možná to maso udrží šťavnaté, stojí za vyzkoušení, ale přidám tam asi tu slaninu, myslím, že to prsičkám neuškodí.
Krásne a zaujímavé!