Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Transylvánské vrstvené zelí

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

20. 4. 2008 18:12

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie32 827 kJ / 7 846 kcal
Bílkoviny210,90 g
Tuky604,02 g
Vláknina42,38 g
Cholesterol 847 mg
Sodík 37,38 g
Sůl96,10 g
Sacharidy372,23 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Já vím že už tady je recept na Skladane kolozvarske zeli, nechci vytvořit "dvoják" receptu, ale další varianta je snad dovolena. Tenhle recept je z knihy Josepha Wechsberga Jak se vařilo za Rakouska. Recept je to poněkud pracný, ale jak doma říkáme, výsledek je úměrný námaze. Tak dobrou chuť.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

zizala zizala (moderátorka)

20. 4. 2008 18:17

Něco podobného dělám, ale zelí zásadně neproplachuju a to máme kyselé až až. Tím přece vyleju všechny zbylé vitamíny...není to škoda?

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kyselé zelí recept recepty v anglictine jak uvařit kyselé zelí jak udělat domácí kysané zelí do škopku varene kysele zeli recepty z kyselého zelí jídla ze zelí proč proplachovat rýži recept v angličtině rakouské recepty jídla z kyseleho zelí marinované zelí jídlo ze zelí moravske kysele zeli jak udelat kysele zelí proč se proplachuje rýže recept na jídlo v angličtine transilvanske zeli jídla v angličtině recepty psané v angličtině

Suroviny: zelí kysané, maso vepřové, slanina vcelku, rýže, cibule, česnek, paprika sušená sladká, klobása, bujón, smetana zakysaná, mléko, sůl, pepř

TopRecepty.cz

Transylvánské vrstvené zelí

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/npD