Vaječné ragú

tejaja Kuchařka: tejaja

Bezmasá jídla 6 názorů

Suroviny

8 vajíček
2 cibule
3 lžíce oleje
3 lžíce hladké mouky
0,5 l mléka
0,5 l vývaru
1 svazek pažitky
1 konzerva tuňáka ve vlastní šťávě (stačí nejlevnější v kouscích nebo i drcený)
sůl
bílý pepř
Recept si zatím oblíbili 3 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Vajcia uvaríme na tvrdo.

  2. Na oleji opražíme narezanú cibuľu, zasypeme múkou a necháme speniť.

  3. Prilejeme mlieko a vývar a vymiešame na hladkú omáčku. Povaríme asi 5 minút.

  4. Tuniaka rozoberieme na menšie kúsky a spolu s na kúsky narezanými vajcami vložíme do omáčky. Pridáme nasekanú pažitku, osolíme, okoreníme.

  5. Necháme prehriať ( pozor, premiešavame jemne ) a podávame s varenými zemiakmi alebo zemiakovou kašou.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílel již 1 kuchař

Ohodnoťte recept: Vaječné ragú

Tématické fráze: vaječná jídla recepty z vajec na tvrdo vaječné menu maso ve vajecne stave domácí tiramisu na ragú vaajčné ragú recepty -z vajíček uvařených na tvrdo jídlo ragu buchticky s kremem recept kyprici prasek

Zapomněl/a jsem heslo