Olivová tapenáda
Tapenáda je oblíbeným jídlem v jižní Francii a Itálii, které se tradičně podává jako pomazánka na topinkách nebo jako dip k zelenině. Tento šťavnatý a aromatický pokrm si na opečeném pečivu můžete sami vychutnat.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 1 571 kJ / 375 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,40 g |
Tuky | 32,68 g |
Vláknina | 8,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 484 mg |
Sůl | 0,92 g |
Sacharidy | 13,22 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
20. 12. 2021 20:38
1. 2. 2013 17:00
19. 8. 2012 17:41
aadulka:
18. 8. 2012 12:56
18. 8. 2012 12:22
Podává se také společně s bagetou a vejcem na tvrdo. :)
6. 7. 2012 20:33
29. 11. 2011 21:27
6. 8. 2011 11:27
20. 1. 2011 20:14
20. 1. 2011 19:40
20. 1. 2011 19:11
10. 1. 2011 16:48
10. 1. 2011 00:15
9. 1. 2011 22:29
9. 1. 2011 22:02
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křupavé brambory
Přidáno před 1 hodinou
Jogurtový pohár se zmrzlinou a mangem
Přidáno před 2 hodinami
Variace na Gà Nam Bộ:
Přidáno před 10 hodinami
Jablkovo-banánové nanuky bez cukru
Přidáno před 17 hodinami
Pistáciový cheesecake s mandlovým korpusem
Přidáno před 21 hodinami
Mechový dort II.
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Vláčná maková bábovka
maculkanikolas uvařila před 14 minutami
Falešný španělský ptáček
Ivet_Ka uvařila před 1 hodinou
Fazolová polévka mojí babičky
hadraba uvařila před 2 hodinami
Bezpracný perník
paja58 uvařil před 2 hodinami
Pudingovo-tvarohové polštářky
Elivet uvařila před 10 hodinami
Můj segedín s domácím knedlíkem
spagin uvařila před 12 hodinami
Jahodové řezy se smetanou a želatinou
Adinka2020 uvařila před 12 hodinami
Jahodové řezy Mrož
Petruse.b uvařila před 12 hodinami
Zapečené tortilly
Helenecka 21 uvařila před 13 hodinami
Borůvkové smoothie
elenaraskova51 uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Omáčka velouté je základní světlá omáčka, kterou podáváme s masem, zeleninou nebo rybami. Je dobrým základem pro další omáčky či polévky
Omáčka z pomazánkového másla? Poradíme, jak na to. Vyplatí se hlavně při vaření menších porcí, vyzkoušejte třeba houbovou omáčku
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Další recepty
Tématické fráze: tapenáda z černých oliv olivova topenada olivová pasta topenada tapinada rajčatová tapenáda olivová pasta recept olivová pomazánka tepenáda tapanáda tapenáda z černých oliv recept tapenara pasta z oliv recept olivová tepenáda terpenada pasta z cernych oliv recept pomazánky kapenada topenáda z oliv tarpenáda
Suroviny: česnek, olivy, kapary, petržel, šťáva citronová, olej olivový, sůl, pepř mletý
Olivová tapenáda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LPlX
20 názorů