Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Burgunské dušené hovězí

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

2. 6. 2008 04:08

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie4 270 kJ / 1 020 kcal
Bílkoviny149,61 g
Tuky26,89 g
Vláknina20,54 g
Cholesterol 387 mg
Sodík 2,64 g
Sůl6,50 g
Sacharidy34,74 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Recept je z "The California Culinary Academy".

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

rebeka

19. 2. 2012 16:50

miguelka::-O:-O a pročpak:-?

miguelka

19. 2. 2012 16:30

bylo to hrozne;-(

elza

27. 9. 2010 16:23

:-K:-))

Eliza

8. 9. 2009 23:03

Tohle je perfektní klasický recept :yes:, navíc ilustrovaný úžasnými fotografiemi (Maris, jak jinak ;-) ). Znám a vřele doporučuji!! :-p

Ivana79

1. 9. 2009 14:50

Síce bez hub,ale aj tak vynikajúce :-!:yes:

maris

28. 7. 2009 10:29

Recept už jsem znala a mohu jen doporučit. Bodík si určitě zaslouží :yes::-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: burgunská hovězí pečeně burgunska omacka burgunska pecene hovězí kližka recept hovězí po burgundsku dita p. burgunska hovezi pecene recept hovezi klizka recepty hovězí v mrkvi na francouzský způsob hovězí plecko recepty z hovezi klizky burbunská omáčka burgunská omáčka recept dušené hovězí maso hovězí kližka po burgundsku hovězí po burgundsku podle dity burbunská maso po burgunsku hovezi maso po burgunsku hovězí pečeně po burgunsku burgunské víno

Suroviny: kližka hovězí, máslo, ramínka vepřová uzená, cibule, česnek, mrkev, petrželka, bobkový list, sůl, pepř, tymián sušený, protlak rajský, víno červené suché, houby naložené

TopRecepty.cz

Burgunské dušené hovězí

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/A0p