Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nejjednodušší kokosky

Pokud existuje cukroví, které miluje snad každá návštěva, jsou to právě úžasně voňavé kokosky. Přitom stačí pouze tři suroviny, žádné složitosti. U tohoto receptu se ani nemusíte trápit se šleháním sněhu, kokosky upeče i začátečník.

Hodnocení receptu je 5,0 (173×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 25 min Doba tepelné úpravy: 20 min

45 min (25 min příprava + 20 min tepelná úprava)

6. 6. 2008 12:23

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Nutriční hodnoty

Energie9 301 kJ / 2 223 kcal
Bílkoviny29,36 g
Tuky151,12 g
Vláknina26,00 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 255 mg
Sůl0,62 g
Sacharidy173,40 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Mňamka

1. 12. 2012 19:37

Velmi ráda to skusím díky za inspiraci!;-):-8:-)

Malciska

22. 11. 2012 19:08

bohužel se mi stalo to co některým :-( těsto krásně drželo, ale po upečení ač pomalu a jen do zrůžovění mi ztvrdly....zkusím ještě jednou a uvidím jak se mi to povede :-)

Gabina

17. 11. 2012 20:48

Recept super, opravdu jednoduchý a mňamózní :yes: kokosky jsou na světě letos jsem je dělala poprvé a budu dělat ještě jednu dávku. Nahoře křupavé a uvnitř vláčné :-) takže perfektní děkuji za receptík :-K

lejdy gaga

31. 10. 2012 16:43

yvett13: asi si to pekla dlouho az se to vysusilo kdyz se mne to stalo skusila sem to dat do mrazaku na nekolik dni a bylo to mneksi jinak davam i jine cukrovi co ma dele se ulezet do mrazaku a ono to zmnekne

yvett13

22. 10. 2012 12:32

Nevím jestli dělám něco špatně já, ale tenhle recept už jsem zkoušela podruhé, poprvé byly suché a tvrdší, tak jsem si říkala, že jsem někde udělala chybu nebo byl špatný kokos, tak jsem to vyzkoušela znova s jiným kokosem ůplně přesně podle návodu a výsledek je stejný, takže fakt nechápu:-(. Potřetí už to zkoušet nebudu a vrátím se k osvědčenému receptu se šleháním nad parou.

Štěpánka

16. 10. 2012 20:32

Ještě dodatek,mám starou plynovou troubu,naučila jsem se péct s kastrúlkem s vodou abych nepálila,takže ani pořádně nevím na jakou tepotu.Žádná moderní technika,jen čekat a hlídat.A dělala jsem navlhčenýma rukama kuličky a vypadá to moc pěkně.;-);-);-)

Štěpánka

16. 10. 2012 20:29

Kokosky jsou úžasný:yes::yes::yes:Pekla jsem je místo bonboniéry jako dárek,trošku jsem nevěřila že dopadnou dobře,ale nemají chybu.Jsou rychlé,levné a hlavně dobré.Takové cukroví na poslední chvíli,které neurazí.Upečte je a uvidíte.:-p:-p:-p

Lucka

17. 2. 2012 17:03

Dobry den, je lepsi pect klasicky nebo v horkovzduchu? Pekla jsem 30 minut klasicky, ale porad byly bile, tak jsem pak pekla jeste asi 15 minut v horkovzduchu, tak trochu zruzovely, ale ztvrdly:-( Chutove jsou moc dobre, jen nevim, jak je pect. Poradite? Dekuji

JT

1. 1. 2012 11:49

Kokosy byly udělány přesně podle receptu a jsou naprosto perfektní. Do druhého dne změkly a ještě v tom pokračují. Jen to pečení nestačilo 30 min na 100 st. C, ale musel jsem je do růžova péct skoro hodinu kdy na posledních 5 minut jsem to dal na 125 st. C.:yes:

IVA

31. 12. 2011 08:45

Tak mě ještě napadlo(pokračování předchozího příspěvku)dát místo kokosu pomleté ořechy! Těsto bylo řídké (asi tím, že ořechy mají ještě víc oleje,než chudák kupovaný kokos :-D)-DOPORUČUJI TAKÉ VYZKOUŠET! Dělala jsem na peč. papír lžičkou hromádky, pekla úplně stejně-pomalu,ale nesušit-jako kokosky a bylo to opět výborné a vydržely dlouho vláčné a dobré.:yes: Opět opakuji,recept vynikající:yes::yes::yes:

IVA

31. 12. 2011 08:33

Zdravím, první musím poděkovat autorce za opravdu výborný recept :yes:.Kokosky jsem udělala před Vánocemi,vydržely výborné 14 dní. (déle nevím,žádný nezbyl). Byla jsem přemluvena vyrobit další a ouha, byly dobré ale sušší.Už tady někdo psal,že se těsto nechtělo spojit-mě ty druhé také ne. Tak mi to nedalo a udělala jsem znovu přesně tak, jak jsem dělala ty první! Světe div se-opět výborné a bez chybičky!! Takže teď rada všem co se jim to nepodařilo-JE TO KOKOSEM!!! Já ty první dělala z kokosu prodejny COOP zn.Dle Gusta. Asi má více oleje proto byly bez vynikající! Na ty sušší to byl kokos z Albertu a už při míchání těsta bylo vidět, že to není ono!Takže příště už vím. Recept nemá chybu!!:-K

IVA

31. 12. 2011 08:07

:yes::yes::yes:

Olivie

26. 12. 2011 14:43

..kokosky po upečení bezva, ale potom hrůza - tvrdé, tvrdé ...
už níkdy více :-((:no:

kerynka

17. 12. 2011 18:56

Skvělý a jednoduchý recept.
Pekla jsem na 100°C cca 25 minut- jsou křupavé a jemně narůžovělé
Mohu opravdu doporučit:-p:-p:-p

Katka

15. 12. 2011 20:59

Dneska jsem delala tyto kokosky..a jsou vynikajíci :-) děkuji za recept..jen se opravdu musi dělat jen při těch 100stupních..Pěkné Vánoce:-)

1 6 7 8 9 10 17

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kokosky hned měkké kokosky z bílků hned měkké nejlepsi kokosky nejlepsi recept na kokosky kokosky z bílků měkké jednoduche kokosky kokosky z bílků vánoční cukroví kokosky kokosky cukroví cukroví kokosky dobré kokosky rychle kokosky vánoční kokosky nejlepší kokosky recept koksky kokosky-recept kokosky jednoduche recepty na vánoční cukroví kokosky rychlé kokosky z bílků vanocni cukrovi recepty kokosky

Suroviny: kokos strouhaný, cukr moučkový, vejce

TopRecepty.cz

Nejjednodušší kokosky

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/41k