Hovězí tokáň na víně - oblíbené jídlo Václava Havla
Jídlo původem z Maďarska, které je podobné guláši či perkeltu, to je hovězí tokáň. Maso připravené na víně se díky pomalému dušení doslova rozplývá v ústech. Oblíbené jídlo Václava Havla si můžete vychutnat třeba s rýží či tarhoňou.
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 2. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí tokáň na víně - oblíbené jídlo Václava Havla
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/D0BK
Moje poznámka
Hovězí tokáň na víně - oblíbené jídlo Václava Havla
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/D0BK
Nejnovější recepty
Pudinková buchta se skořicí
Přidáno před 2 hodinami
Vepřová krkovička s játry
Přidáno před 12 hodinami
Hermelín pečený v troubě
Přidáno před 16 hodinami
Syrečkové bramboráky
Přidáno před 20 hodinami
Vepřová konzerva ve skle
Přidáno před 21 hodinami
Grónský halibut s restovanou cuketou
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zdravé cottage lívance
janatka před 5 minutami
Žitný chléb
janatka před 13 minutami
Kuřecí játra v skoro bramborákovém těstíčku
[email protected] před 17 minutami
Pomazánka z pohanky
janatka před 22 minutami
Polévka z hlávkového zelí
Vasek93 před 26 minutami
Šunkofleky II
Valis před 34 minutami
Šunkofleky s bazalkou
Valis před 35 minutami
Nejlepší marokánky
KrisZaezemi před 2 hodinami
Kuřecí prsa v zeleninové krémové omáčce
kaaackaaa před 2 hodinami
Banana bread - banánový chlebíček
Fuxinnka před 4 hodinami
Tématické fráze:
hovězí tokáň,
hovězí tokáň recept,
tokáň,
hovězí nudličky na víně,
pokrmy z hovězího masa,
hovězí tokáň, těstoviny,
hovězí na víně,
recept hovězí tokán,
hovězí guláš na víne,
hovadzi tokan,
hovezi na bilem víně,
tokáň recept,
hovězí maso na bílém víně,
pokrmy z hovězího,
hovezi tokan testoviny,
jídla z hovězího masa,
tokáň hovězí,
hovězí tokáň na červeném víně,
jídlo z hovězího,
recept na hovězí tokáň
Suroviny:
přední hovězí,
olej,
cibule,
česnek,
protlak rajčatový,
víno bílé suché,
vývar masový,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (37)
Recept ještě nebyl hodnocen 3,0