Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kadlíkova krkovička s erteplama

Hodnocení receptu je 5,0 (30×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

8. 4. 2011 07:14

Suroviny pro 2

2

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Fantom

9. 4. 2011 22:06

Kadlik:nedělej fory;-) ono je to přejde;-)

Kadlik Kadlik

9. 4. 2011 21:58

:-(:-(:-(:-(:-(:-( tak jsem myslel, že někoho pobavím, rozesměju, třeba i inspiruju tím, že stačí nějaký námět /většinu jsem načerpal tady, nebo vzpomenul na dětství a na to, co vařila máma/, a už se dá uvařit, vykouzlit něco, čím nasytím sebe a dceru... A navíc mě to baví... A - ono to vyvolává hádky.;-(. Dobře, jdu si dát chleba s margarínem...

Koubkova Koubkova

9. 4. 2011 21:02

Hezký večer děvčata,to by mě zajímalo co si kadlík myslí, když do sebe takhle šijete.Lucky nerozumím,co chtěla říct tím - BOHUŽEL NEVÍŠ S KÝM SI PÍŠEŠ .To nějak nechápu.

srettka

9. 4. 2011 20:38

luckymoon:no...jak tak koukám,ty jsi zřejmě buď docela složitá osobnost a nebo jen příliš pyšná. sice jsem tvůj příspěvek nějak nepochopila, ale to je fuk.
je mi jedno, je-li na druhém konci třeba alibaba a nebo španělský předseda vlády, já lidi nedělím na "obyčejné" a "tak dobré". lidi jsou pořád jen lidi a když jsou třebas s taktem a kouskem empatie, tak je to moc fajn;-)

Jana Pá

9. 4. 2011 19:24

Recept jsem si uložila brzy vyzkouším:yes:,připadá mě velice:-p, jo a komentáře té luc...:-? jsou jen k smíchu:-)):-)), to děvče nebo paní je pěkně zatrpklá-nafučená,nazlobená:-?,čert,aby se v tom vyznal:-O Jo, neuháním Kadlíka, jsem vdaná a spokojená:-K:-))

chocolate chocolate

9. 4. 2011 19:00

luckymoon:Ty jsi hlavně extremne namyšlená.S takovou povahou se ti musí žít těžko, nemluvě o tvém okolí.Bože můj, když si čtu tvůj poslední výkřik tak je mi za tebe stydno.

luckymoon

9. 4. 2011 18:56

srettka: bohužel, kdybys věděla, s kým si píšeš, nemohla bys nic z toho napsat.... Napsala bys Klausovi, že se cítí nedoceněný??? Asi ne. A tady jsi na tom podobně. Nemám potřebu se líbit, jen vidím svět reálně... Jsem tak dobrá, že nepotřebuji uznání "obyčejných" lidí. Hezký vikend....:-p:-p:-p

luckymoon

9. 4. 2011 18:50

Fantom: ale o to jde, nejde tu o dobré recepty...:no:

Fantom

9. 4. 2011 18:49

luckymoon:;-) já jsem taky muž a taky nedostávam tolik bodů co Kadlík:-) ale bude to asi tim že neumím tak zaujmout, to je čistě individuální;-) Kadlík je osobnost co to umí s lidma a když nemáš ten dar tak holt nejsi zajímavá a to nemyslim jen tebe ale i sebe:-)

luckymoon

9. 4. 2011 17:51

Bez urážky kohokoli - ale kadlíkovy recepty nejsou nic, co by přineslo cokoli nového....

chocolate chocolate

9. 4. 2011 17:50

Sretti, ale jen kvůli tomu, že si někdo přijde nedoceněný, snad není nutné začít kopat okolo, ne?Jak by se asi cítila nějaká z nás, která se třeba právě rozvádí?

srettka

9. 4. 2011 17:47

luckymoon:když to tak čtu, přijde mi, že se tu třeba cítíš nedoceněná, ale tak to nelze vůbec brát. já sem chodím přes rok a přidám třeba recept, co si myslím, že sedne a bude se líbit a ono prdlajs. a pak zase přidám jen tak něco a najednou naprší bodíků, že jen zírám. co člověk, to chuť, stačí jen trošku respektu k názoru ostatních. nakonec kolik lidí tu jen beze stopy projde a právě třeba baštu od tebe uvaří a je spokojeno, aniž by to ocenilo bodem;-)

srettka

9. 4. 2011 17:38

luckymoon:možná právě ta obyčejnost a jednoduchost vaření přitahuje, než sáhodlouhé nevšední světové recepty, které z nás zkusí jen málokdo, protože jsou buď finančně náročné a nebo problematické s ohledem na ingredience. body přece dáváme buď jak nás to osloví a nebo jak nám to chutná. to máš jako s obchodem, může mít nevšední zboží, ale kyselou prodavačku a lidi půjdou radši jinam,kde je možná sortiment jednodušší,ale kde jim je fajn;-)

chocolate chocolate

9. 4. 2011 17:37

luckymoon:Hloupé jsou tvé narážky na holky, které jsi tu dnes předvedla u dvou Kadlíkových receptů.Stačilo se vyjádřit k receptu.

luckymoon

9. 4. 2011 17:35

chocolate: tohle je fakt hloupý. Můj přítel má svůj vlastní profil na topkách.... Nevím, koho chceš soudit.

1 2 3 4

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: co vařit o víkendu krkovička recepty co vařit na víkend co vařit z krkovičky krkovička co vařit o víkendu recepty co vařit kadlíkova kuchařka co vařit z krkovice co budu vařit co vařit k obědu krkovička pro chlapy jak dlouho se peče krkovička jak uvařit krkovici co varit z krkovice recepty recepty z krkovice nějaký recept z krkovičky co uvařit k obědu co varit z krkovicky co vařit -plecko

Suroviny: krkovice vepřová, česnek, sůl, pepř, tymián, olej, mouka hladká, sádlo

TopRecepty.cz

Kadlíkova krkovička s erteplama

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/RMmK