Štikozubec v bazalkovo-rajčatové peřince
Suroviny
Porce: 4 podlouhlé filety štikozubce(mořské štiky)
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 040 kJ / 965 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,57 g |
Tuky | 92,57 g |
Vláknina | 1,05 g |
Cholesterol | 149 mg |
Sodík | 1,51 g |
Sůl | 3,80 g |
Sacharidy | 18,98 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 4. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Štikozubec v bazalkovo-rajčatové peřince
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/V5MM
Moje poznámka
Štikozubec v bazalkovo-rajčatové peřince
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/V5MM
Nejnovější recepty
Králík s houbovou smetanovou omáčkou
Přidáno před 1 hodinou
Líné koláče
Přidáno před 5 hodinami
Zapečený květák s chorizovou krustou
Přidáno před 19 hodinami
Cuketovo-dýňová omáčka s koprem
Přidáno před 19 hodinami
Zapečené plátky patizonu
Přidáno před 19 hodinami
Staročeské čápy s mákem, švestkami a zakysanou smetanou
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kefírové lívance
Ashelin před 32 minutami
Kuře à la husa
kimlo před 48 minutami
Kuřecí placky
nicoletee77 před 51 minutami
Blesková šlehačková bábovka
Mistrova před 58 minutami
Makové řezy s blumami a zapečeným sněhem
Alamatej před 1 hodinou
Kureci prsa rychlovka ...
stepiss před 1 hodinou
Kuřecí salát se zeleninou a vejci
bittmanv před 2 hodinami
Levandulový med (sirup)
Fitulka před 2 hodinami
Segedínský guláš
Fitulka před 4 hodinami
Tvarohová náplň (nádivka)
hortenzie před 5 hodinami
Tématické fráze:
podniková prodejna varmuža hodonín,
štikozubec recept,
stikozubec,
štikozubec recepty,
filety ze štikozubce,
štikozubec mořský,
ryba zubec,
prodejna ryb varmuža hodonín,
smažený štikozubec,
štikozubec mořský recept,
rajcatovy obed,
varmuža podniková prodejna,
zubec je ryba?,
zubec rybicka,
varmuža rybičky,
ryba pod peřinkou,
varmuža hodonín prodejna,
recepty štikozubec,
kuchařka štiko zubec,
stikozubec mořský pečený
Suroviny:
štikozubec,
slanina,
bazalka čerstvá,
rajče,
olej,
mouka hladká,
mléko,
smetana,
bujón zeleninový,
sůl,
šťáva citronová
Komentáře (28)
Pangase jsem dělávala také často,ale zdá se mi,že se v poslední době nějak"pokazil"pouští hodně vody
Kadlíku u nás od Varmuži máme akorát věci ze studené kuchyně-saláty ap.Tohle Ti docela závidím
p.s. a zase krásný obrázek