Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 20 947 kJ / 5 007 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 151,24 g |
Tuky | 86,27 g |
Vláknina | 23,96 g |
Cholesterol | 1,59 g |
Sodík | 745 mg |
Sůl | 1,51 g |
Sacharidy | 894,31 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 4. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rumovokokosová buchta od Vlaďky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qV1r
Moje poznámka
Rumovokokosová buchta od Vlaďky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qV1r
Nejnovější recepty
Třešňová granita
Přidáno před 2 hodinami
Broskvový kompot
Přidáno před 5 hodinami
Cuketové placičky s nivou
Přidáno před 7 hodinami
Starý jižanský recept na nakládané melounové slupky
Přidáno před 21 hodinami
Naložený česnek v sádle
Přidáno před 21 hodinami
Grilovaný kapr
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bábovka (hrníčková, olejová)
Evculina84 před 33 minutami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
loribert před 2 hodinami
Mrkvová bábovka
Misad před 3 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky
Alenulle před 4 hodinami
Kakaový krém do řezů
Annanas před 4 hodinami
Květáková polévka s vločkami a čerstvou majoránkou
ferda30 před 5 hodinami
Langoše z bílého jogurtu - kelímkové
MáťaKuchtík před 5 hodinami
Segedínský guláš
Larietern před 5 hodinami
Rychlý hrnkový ovocný koláč s drobenkou
Cucka77 před 6 hodinami
Tématické fráze:
buchta z aronie,
buchta z dětských piškotů,
koláč s jablky od alenky,
nejlepší buchta,
nejlepsí kokosová buchta,
recept vlaďka d.,
buchty plněné aronie,
buchta z rozemletých dětských piškotů,
buchta z rozemletých piškotů,
buchta z omegy,
recept buchta s aronie,
dětské piškoty buchta,
buchta s dětských piškotů,
buchta s detskych piskotu,
buchty z dětských piškotů,
plněná kokosová buchta,
buchta aronie,
aronie buchta,
nejlepší recepty z aronie,
kokosová buchta recept
Suroviny:
vejce,
cukr,
mouka polohrubá,
voda,
piškoty,
cukr moučkový,
kakao,
mléko,
rum,
cukr vanilkový,
čokoláda na vaření,
omega,
máslo,
kokos
Komentáře (13)
Jsi nová, tak to ještě neznáš, ale recepty se musí popsat pěkně podrobně, aby to i ty začínající kuchařinky pochopily a mohly podle receptu v pohodě péct a vařit. Do toho tvého, by se asi žádná nepustila tak příště už pěkně popiš a tady to můžeš doplnit do receptu-ned receptem je "Opravit"
Je to popis i pro toho, kdo zkusí piškot poprvé a přesně se řídí radami. Třít se žloutky i mouku by asi nebylo nejlepší.