Kuře čimičuri s divokou rýží v ŘH
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 8 318 kJ / 1 988 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 76,96 g |
Tuky | 5,84 g |
Vláknina | 43,40 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 48 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 387,60 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Koření chimichuri jsme dostali od www.svetkoreni.cz k objednanému koření jako vzorek zdarma..velmi chutný vzorek.
je v něm sůl, sušená rajčata, cukr, směs sušené zeleniny
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
2. 5. 2011 21:51
Přidávám sem pro zajímavost složení chimichuri od Antonína http://koreni.cz/detail.php?pid=217&myid=dc634dba6...
2. 5. 2011 21:32
Chimichuri (přísně střežená indiánská receptura)
Vynikající směs na bázi sušeného kečupu je určena k ochucení minutek (ve směsi s olejem se musí odležet), ale i čerstvých zeleninových salátů, pomazánek a vaječných nebo sýrových pokrmů. Směs je argentinského původu a původní domorodé použití je na salát z okurek, pórku a dalších druhů zeleniny nebo k ochucení fazolí.Takto to prodávají u Sidibáda...
Vynikající směs na bázi sušeného kečupu je určena k ochucení minutek (ve směsi s olejem se musí odležet), ale i čerstvých zeleninových salátů, pomazánek a vaječných nebo sýrových pokrmů. Směs je argentinského původu a původní domorodé použití je na salát z okurek, pórku a dalších druhů zeleniny nebo k ochucení fazolí.Takto to prodávají u Sidibáda...
20. 4. 2011 07:19
Sretijsem jako BibinkaTy něco"vytýkej"ColomboviParádní recept a nádherné fotkyŘH ani koření nemám,ale to nebrání s chutí poslat další plusík+
19. 4. 2011 19:50
Skvělý název dobrého papáníčka a fotka to akorát dokazuje, téda sret, hned bych se zakousla, a kůrčičku já mám ráda pěkně vypečenou
19. 4. 2011 13:02
už kvůli tomu krásnému názvu musím vyzkoušet
19. 4. 2011 10:52
Pěkný čimičuri! +
19. 4. 2011 07:16
čímu nemám,hrnec ano a taky jsem ho ještě nepoužila,už je na čase,že?
Tobě posílám bodíka
Tobě posílám bodíka
18. 4. 2011 21:14
srettka: ještě, že se nejí očima, to já už bych musela mít 200 kg nejmíň, ledacos mě tu láká a tohle také a ta rejžička, no ta je boží, mám na ní pifku už delší dobu, tak teď jak jí vidím, je mi jasno Za tu krásu máš 13.bod
18. 4. 2011 21:14
rebeka:sem ti to napěchovala do sklínek na víno,ty rejžový zrna jsem jak pucle poskládala a pak tu homolku velmi ofafrně na talíř vyklopila.raději jsem i zatrylkovala...báábovičko poveď se mi, esli se mi nepovedeš,budeš bita....jak já po ředitelský důtce no a bylo to
použít já kanagona, tak mám ty zrna se sklínkou a možná i s tím stehýnkem,přilíplý na packách
použít já kanagona, tak mám ty zrna se sklínkou a možná i s tím stehýnkem,přilíplý na packách
18. 4. 2011 20:29
srettka:hej,mičurinko a japato,že ta rejže v těch komolích táák krásně drží ze by kanagon
18. 4. 2011 20:27
Super recept a nádherné fotky. Já používám chimichuri (od Antonína) třeba i když peču na plechu v troubě brambory. Ale koukám, že stejný název, jiné složení. Toto má cibuli,petržel, pepř, česnek,oregáno,papriku, cukr, sůl a směs bylin. Rajčata nikde.
18. 4. 2011 20:26
Sretti nádhera...nádherný název, úžasné fotky...
18. 4. 2011 20:11
To je vyborny recept i na PH . Udelam v nem a dam vedet .
18. 4. 2011 20:06
Jééžíšku nakřížku, ta rýže, to je nádhera...fakt, když člověk vidí něco takového, tak si říká, že jíme očima. Streti PLUS, jak BUS!!!
18. 4. 2011 20:00
Krásné a jistě lahodné
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 7 hodinami
Brambory zapečené s medvědím česnekem, sýrem a smetanou v remosce
Přidáno před 11 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Přidáno před 12 hodinami
Nepečené řezy “Nanaimo”
Přidáno před 12 hodinami
Chřest s holandskou omáčkou a opečenou šunkou
Přidáno před 12 hodinami
Barevná směs s kokosovým mlékem
Přidáno před 15 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Moanka uvařila před 8 minutami
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
JaninaZ. uvařila před 5 hodinami
Škvarkovníčky (škvarkové rohlíčky)
Tonja uvařila před 6 hodinami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Viera19@seznam.cz uvařil před 6 hodinami
Nadýchaný perník
Haninaa uvařil před 7 hodinami
Houbovo-pórkové vepřové maso
Elivet uvařil před 7 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Moanka uvařila před 8 hodinami
Čokoládové muffiny bez mléka
Wanilor uvařila před 10 hodinami
Brownies I.
MarenkaKonvalinkova uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jaké jsou druhy rýže. Vyberte si tu správnou rýži pro přípravu italského rizota či jídel indické kuchyně
Čína z kuřecího masa s rýží: Rychlá česká varianta se speciální směsí koření je křehká a šťavnatá, skvěle chutná s rýží
Brambory s vejci v hořčičné omáčce: Jednoduchý bezmasý a lehce pikantní oběd zachutná nejen vegetariánům
Další recepty
Tématické fráze: vzorky zdarma 2011 čumičuri koření čimičuri čimičuri omáčka rýže divoká indiánská rýže recepty kure s ryzi kuře čimičuri s divokou rýží v římském hrnci divoká rýže omáčka čimi čuri cimi curi omacka divoká rýže recept neco s ryzi čumičuri omáčka recept čimučuri koření u antonína rýže čimi-čuri cimicuri omáčka recept argentinske moucniky recept
Suroviny: kuře, rýže divoká, kukuřice mražená, cibule, sůl, pepř, římský kmín mletý, koření chimichuri, voda
Kuře čimičuri s divokou rýží v ŘH
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jv35
24 názorů