Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Ryba z Delty Mekong

Hodnocení receptu je 5,0 (23×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

15. 6. 2011 15:41

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 429 kJ / 1 059 kcal
Bílkoviny110,25 g
Tuky44,65 g
Vláknina9,94 g
Cholesterol 524 mg
Sodík 3,73 g
Sůl8,51 g
Sacharidy50,16 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Kdo má výhrady proti pangasovi, použije jinou rybu, ale neměla by mít kosti.

Podáváme s rýží nebo nudlemi.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Ivana79 Ivana79

15. 6. 2011 15:55

Krásne fotky:-Ka recept ukladám,vidím to na budúci týždeň;-)

maris maris

15. 6. 2011 15:54

Děkuju:-K
Nadja - medvědí česnek už je pryč;-(

Nadja Nadja

15. 6. 2011 15:52

Pangase máme rádi a tento vypadá přímo skvostně. Mám ho ještě v mrazáčku, tak bude asi zítra.
Marie, medvědí česnek už zvadl? Nikde ho tu nevidím.

Kaktus

15. 6. 2011 15:44

No to je ale výstavní foto! :yes::yes:

Merylas Merylas (moderátorka)

15. 6. 2011 15:44

:-O:-O:-O Maruško, nádhera!:yes:

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: mekong omáčka pangas mekong recept na rybu pangasius ryba foto ryba recept cibulkovy aspiku veprove nudlicky s jidasovym uchem odkud pochazi ryba pangacius omáčka k pangasovi omáčka mekong jidášovo ucho recepty pangas s jidasovym uchem mekong pangasius ryba na nudličky rybí omáčka vejce naložíme

Suroviny: pangasius, cibulka jarní, cibule červená, paprika čerstvá červená, jidášovo ucho, zázvor mletý, ústřicová omáčka, omáčka sojová, vejce, solamyl, olej

TopRecepty.cz

Ryba z Delty Mekong

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/5Alv