Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kadlíkovy smažené holubinky s novýma brambůrkama

Hodnocení receptu je 4,8 (16×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

1. 7. 2011 08:42

Suroviny pro 2

2

Nutriční hodnoty

Energie3 268 kJ / 781 kcal
Bílkoviny20,00 g
Tuky1,00 g
Vláknina22,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 60 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy162,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Bibinka Bibinka

1. 7. 2011 10:05

Kadlik:Kadlíku, čirůvky a hlavně zelánku milovala moje maminka, která mě je naučila sbírat a ani jsem nevěděla o co přicházím, když jsem je před tím nesbírala-výborné houbičky:yes:

zizala zizala (moderátorka)

1. 7. 2011 09:52

Holubinky miluju, ale nejradši je mám jen na másle s kmínem.
Spagi, můj muž vidí rok co rok, že v pohodě holubinkovou hostinu přežívám a přesto odmítá je konzumovat:-/ Aspoň mi víc zbyde;-), i když poslední dobou mi zdatně u konzumace asistujou holky :-O:-))

Kadlik Kadlik

1. 7. 2011 09:51

:-)):-)):-)) když po mě kdysi chtěla bývalá tchýně, ať jí nasbírám nějaké houby, a já jí dal jako dar největší zelené holubinky, ty poslední, první čirůvky fialové, a dokonce pár čirůvek zelánek, a na to pár masáků, tak utíkala na autobus, a měsíc se neukázala!!! A fakt jsou tyto holubinky podle mých chutí na řízek lepší i jak hříbek, bedla, ba i obří pýchavka...

Vaclav Fronek Vaclav Fronek

1. 7. 2011 09:15

Kadlíku. Holubinky jsou moje lásky a jedny z nejoblíbenějších hub. Protože jsem je moc dobře znal a vím, že když znáš základní znaky tak víš že se neotrávíš, protože holubinky nejsou žádné jedovaté. Moje žena je téměř profík na houby a na chatě k ní chodili na porady a rozeznávání jako do poradny v Č.B. muzeu. Taky je mám rád protože mi rostlo pár druhů přímo před chatou a stačilo vyjít a podle potřeby nasbírat. A když se posekli sekačkou za rok jich bylo jako naseto. Máš +bodík 4

spagetka spagetka

1. 7. 2011 09:11

Jsem na tom jako Bibinka:-D - závidím, znám, sbírám :-p:-p
Když mi poprvé ukázal děda tuhle houbu, tak jsem mu nechtěla věřit, že ta divná zelenavá houba je fakt výborná, ale když jsem viděla, že to přežil...;-):-D
Receptík :-p:-p:yes::yes:

Bibinka Bibinka

1. 7. 2011 08:57

Kadlíku, trošku závidím, ale o víkendu půjdeme do lesa-záměrně neříkám na houby:-D Holubinka zelená je úžasná houba, které je čím dál míň a já mám taky takové místečko;-) Nikdy mě ještě nenapadlo jí smažit jako řízek-takže asi vyzkouším. Mám ráda tvrdý houby, ne ty mazlavý třeba v omáčce či polívce a proto tam mám zrovna holubinky ráda.:-p No a ty brambůrky, ty nemají taky chybu. Dávám ti 1.bodík:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: holubinka fialova holubinky houba holuběnka jedlé holubinky rizky z holubinek holubinky recepty holubinky na taliri holubinky foto holubinka ruzovka holubinka ruzova jak dlouho smažit hřiby pokrmy z holubinek ciruvka zelanka recepty holubinky recept holubinka zelena recepty z holubinek fialová holubinka holubinka fialová recepty holubinka čirůvka zelánka recept

Suroviny: holubinka, sůl, česnek, mouka hladká, vejce, strouhanka, brambory, vývar masový, sádlo, sůl, pepř, kmín celý, cibule

TopRecepty.cz

Kadlíkovy smažené holubinky s novýma brambůrkama

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/WWBW