Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 420 kJ / 100 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,88 g |
| Tuky | 4,97 g |
| Vláknina | 4,80 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 186 mg |
| Sůl | 0,45 g |
| Sacharidy | 10,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 7. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Výborná domácí tatarská omáčka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5A0x
Moje poznámka
Výborná domácí tatarská omáčka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5A0x
Nejnovější recepty
Grinchův elixír
Přidáno před 3 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 6 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 7 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 9 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 9 hodinami
Rychlá polévka s mrkví, hráškem a strouháním
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Těstovinový salát Vltavín
Jan Nemec před 22 minutami
Nejlepší marokánky
Petruse2503 před 40 minutami
Nejlepší vaječný koňak
jana.r před 45 minutami
Banánky ze strojku
Vilik před 58 minutami
Svíčková na smetaně
Sirael před 1 hodinou
Konfitovaná hovězí líčka
JanSmola před 1 hodinou
Linecké smajlíky
Evculina84 před 1 hodinou
Liduščin vaječný koňak
Evculina84 před 2 hodinami
Kuře na paprice se smetanou
_martakrizk8_ před 3 hodinami
Pravý vepřový guláš
michaelatomastikova999 před 3 hodinami
Tématické fráze:
domaci tatarska omacka,
tatarska omacka,
domácí tatarská omáčka z Majolky®,
tatarská omáčka z Majolky®,
recept na tatarskou omacku,
tatarská omáčka recept,
recept na domácí tatarskou omáčku,
domácí tatarská omáčka recept,
recept na domácí tatarku,
domácí tatarská omáčka z majonézy,
tatarská omáčka hellmanns,
tatarská omáčka hellmanns recepty,
recepty tatarska omačka,
jak vyrobit tatarskou omacku,
hellmanns recepty,
tatarská omacka hellmans,
výborná domácí majonéza,
tatarka hellmanns recepty,
tatarská omáčka s kapary,
vylepšená tatarka
Suroviny:
majonéza,
cibule,
okurka čerstvá,
kapary,
pasta sardelová,
hořčice plnotučná,
sůl,
pepř mletý,
cukr
Komentáře (13)
Ostatně můj projevený odpor k Hellmans mi snad trochu dává za pravdu.
Jen bych dodal fuj, Hellman? A další dodatek, naředit na žádanou hustou bílým vínem, nebo aspoň mlékem. Jinak to bude moc husté, aspoň pro nás.
Jen se divím, že by tu ještě nebyl žádný recept na tatarskou?
Zkus někdy místo sardelové pasty dát worčestr, podle chuti. Taky výborné