Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 90 kJ / 22 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,84 g |
Tuky | 0,06 g |
Vláknina | 1,96 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 4,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 7. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jánošíkovo žebro se strapačkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vmvM
Moje poznámka
Jánošíkovo žebro se strapačkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vmvM
Nejnovější recepty
Vepřové nudličky s cibulí v alobalovém balíčku v horkovzdušné fritéze
Přidáno před 6 hodinami
Grilované mleté placičky s karamelizovanou cibulkou a rebarborou
Přidáno před 12 hodinami
Zapečený sýr s jahodovo-rybízovým chutney
Přidáno před 13 hodinami
Tartaletky s jahodovým tvarohem
Přidáno před 13 hodinami
Jahodový dortík s marcipánovou ohrádkou
Přidáno před 14 hodinami
Zbytkový pohár
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Indické placky naan z pánve (bez droždí)
stepankov.s před 4 hodinami
Sirup z lipového květu
Jana2017 před 6 hodinami
Pečený vepřový bůček na cibuli
Tomasfaix před 6 hodinami
Pečené vepřové koleno
Eviip před 7 hodinami
Játra po tyrolsku (na způsob svíčkové)
Sahula před 7 hodinami
Vepřová tyrolská játra
Sahula před 7 hodinami
Buchta "Orgasmus"
Lokomotiva před 9 hodinami
Kefírka - bleskovka s ovocem
Alamatej před 9 hodinami
Francouzská třešňová bublanina (Clafoutis)
iveta.kroul před 12 hodinami
Tématické fráze:
strapačky,
jánošíkovo kuře,
řebro,
pověšení za žebro,
farmářské žebírko,
recept uzene řebro,
jánošíkova kotleta,
zebra na kontaktni grilu,
hřeben z vepřové kotlety,
veprove rebro na grilu,
jánošíkovo,
kontaktní gril recepty,
střapačky recept,
žebra na kontaktním grilu,
recepty pro kontaktní gril,
tatranské strapačky,
zená žebra recepty,
vepřová žebra kalorie,
jdou uvařit halušky z vařených brambor,
tatranská žebírka
Suroviny:
žebra,
farmářská zauzená slanina,
česnek,
olej slunečnicový,
sůl,
brambory,
mouka hladká,
vejce,
sůl,
voda,
slanina uzená,
cibule,
zelí kysané,
pepř mletý,
voda
Komentáře (29)
Jak skloňovat?
Si myslím, že pomnožné neživotné jedině podle vzoru HALUŠKY
hosta:
Vždy je mi potěšením potkat se s někým se smyslem pro humor
A s tím žebrem jsem měla okamžitě asociaci jako Maris. Omlouvám se, mám ráda historii. A takový krásný obrázek je u toho .....
Casino: Nemyslel jste si to kvůli asociaci Janošík - uklouznutí po hrachu - pověšení za žebro?
Se strapačky nebo se strapačkami?
Jsem si doposavad myslel, že se podává s hrachem...