Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Dušené okurky s liškami a křemenáči

Hodnocení receptu je 4,8 (13×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

31. 7. 2011 14:46

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Můžeme podlít i trochou bílého vína

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

rebeka rebeka

31. 7. 2011 15:37

1974andrea:vínko..noo,ještě lepší:yes:;-)
to mi ani neříkej,že chodíš na houby s kosou:-S:-D:-D:yes:

spagetka spagetka

31. 7. 2011 15:30

Andrejka mi do toho skočila, že ani bodík jsem nestihla :-D:-D:-D, jinak jsem chtěla dodat, prý i u nás v Jizerkách už jsou lišky...:-O:-O, hm, jdu si je namalovat :-)):-)), snad se dostanu v týdnu...

1974andrea 1974andrea

31. 7. 2011 15:28

rebeka:V tom případě bych tam nalila trochu bílého vínka, aby to chytlo navinulý šmak;-). Přijeď si nasbírat, tady se nehledá, ale sbírá:-)):-D

spagetka spagetka

31. 7. 2011 15:28

No tak já z toho mám jen tu okurku (cuketu bych taky ještě našla:-D), o houbičkách zatím jen sním...:-*;-):-p:yes:

rebeka rebeka

31. 7. 2011 15:21

1974andrea:já bych prubla i s tou cuketou a přidala tam pár kapek balsamica..ale stejně nemám hříbky..tak nic:-//:-D;-)

bubutop bubutop

31. 7. 2011 15:21

:yes: tak to bych si dala, zajímavé a určitě dobré:-p:yes:

1974andrea 1974andrea

31. 7. 2011 15:16

Bibinka:Díky Bibinko, to mě těší:-K:-8

Bibinka Bibinka

31. 7. 2011 15:10

Andreo, bezva záležitost, chuťově vyvážená a zaručeně dobrá a ty máš 2.bod:yes:

1974andrea 1974andrea

31. 7. 2011 15:04

rebeka:To mě v první chvíli taky napadlo, ale bude to mít úplně jinou chuť. Ty okurku jsou takové navinulé.;-) Pěkná rýmovačka Nadi:-)):-D. Díky:-K:-8

rebeka rebeka

31. 7. 2011 14:54

Andri:-O machruješ cooo:-?:-?:-D:-D houbičky jsi v lese našla s receptíkem jsi sem zašla,děláš mi chutě samé,já jen zírám:týý joo,pane:-!:-O:-p;-):yes::yes::-D:-D:-D
a co tam místo okurek vrazit cuketku;-):-?

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kremenaci jak vypadá hřib křemenáč dušené hřiby do mražáku kdy sbirat okurky hřiby dušené křemenáče na víně recept salatovka mrazak recepty z okurky salátovky namalovat okurku co s křemenáči lišky vmrazáku naco je nejlepsi houba křemenáč křemenáč nakládaný nakládané křemenáče naco jsou dobre bazalkove seminka dusene hriby s okurkami lišky do mrazaku naco použít hovězí váleček hřib křemenáč okurký hadovky

Suroviny: okurka čerstvá, houby lišky, houby křemenáči, cibule, slanina, sýr smetanový, máslo, kopr, sůl, pepř

TopRecepty.cz

Dušené okurky s liškami a křemenáči

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/DwO6