Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřové ocásky pečené v kolalokově limonádě

Hodnocení receptu je 4,8 (14×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

23. 8. 2011 19:20

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie14 485 kJ / 3 462 kcal
Bílkoviny280,65 g
Tuky212,62 g
Vláknina29,95 g
Cholesterol 795 mg
Sodík 1,16 g
Sůl2,68 g
Sacharidy61,17 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Yvona

24. 8. 2011 07:08

Ocásky kupuji dost často tak jak koupím ihned vyzkouším vypadá to dost mnˇamo´zně,hned bych si kus takhle po ránu dala.:yes:

Kadlik Kadlik

24. 8. 2011 06:46

hned po ránu taková bašta!!!! U nás se tomu říká křížovky, nebo křížové kosti. Ocásek je přímo jenom ocásek. Občas se dá koupit. Kilo za deset kaček, a pak koupím dvě kila, uvařím, nakladu na obrovskou mísu, nastrouhám křen... a pustím se do nich!!! Je pak sranda, chtít zahodit ty ožužlané kostičky... lepí se to na prsty, odhození není možné. Mana neskutečná!!! A tenhle receptík se mi líbí...:yes:

Eliza Eliza

23. 8. 2011 21:23

Jani, určitě seženeš, u nás je mají v masně tak jednou za týden. Oproti panence je to trošku prorostlejší, ale šťavnatější masíčko...Taky levnější, myslím, když je tam ta kost.:-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

23. 8. 2011 21:18

Ocásky neseženu, ale musím uznat, že je to originální:-p:yes:

Colombo65 Colombo65

23. 8. 2011 20:11

Ocásek je lahůdka, jako každé maso od kosti ;-);-);-):-K

Dooga Dooga

23. 8. 2011 20:05

Teda tento recept vypadá dost dobře.:yes: +2
Ocásky kupuji předuzené, a dávám je dodělat do komína. To je taky bašta.:-p

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

23. 8. 2011 20:02

:-K:-p:yes:

Mirabelka

23. 8. 2011 19:48

Ano potvrzuji. Je na nich velmi jemné masíčko, skoro jako panenka. A když je ocásek větší, tak se z toho dají vykrojit 2 menší řízky, a ty jsou taky výborné. Nebo to jde nakrájet a naložit na čínu. Rozhodně doporučuji.
Recept ukládám a posílám bod. Vypadá to výborně a hlavně JEDLE:yes:

Eliza Eliza

23. 8. 2011 19:36

Jsou vynikající, skutečně.:-p

spagetka spagetka

23. 8. 2011 19:22

Eli, o ocáscích jsem slyšela, že to je vynikající, bohužel jsem neměla možnost ještě je koupit. Ale zadám našemu řezníkovi ;-):-p:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vepřový ocásek vepřový ocásek recept pečeně pečený vepřový ocásek veprový ocásek recepty prasečí ocásky recepty vepřový ocásek recept pečené křížové kosti prasečí ocasky vepřový ocásek pečený prasečí ocásek recept pečené uzené ocásky recept na praseci ocasky pečený ocásek křížové kosti pečené prasečí ocásek vepřová pečeně veprove krizove kosti praseci ocasky recept recepty vepřový ocásek pečené uzené vepřové ocásky

Suroviny: ocas vepřový, cibule, mrkev, petržel, celer, coca cola, víno červené, vývar, zavařenina rybízová, sůl, pepř, máslo

TopRecepty.cz

Vepřové ocásky pečené v kolalokově limonádě

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zqMY