Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rychlý přírodní vepřový řízek

Připravit přírodní řízek není složité, ba naopak to zvládne i začátečník. Zvenku opečené dozlatova, uvnitř šťavnaté, přesně takové maso chcete. Pokud jako přílohu zvolíte šťouchané brambory či kaši, určitě neuděláte krok vedle.

Hodnocení receptu je 4,9 (25×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 5 min Doba tepelné úpravy: 25 min

30 min (5 min příprava + 25 min tepelná úprava)

15. 9. 2011 12:50

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Nejraději ke kotletám dělám bramborovou kaši a zeleninový salát, sladký kompot, prostě cokoli.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

dafik2

16. 1. 2021 17:17

Dělám na másle.:-K

Milena Cejpová

18. 6. 2017 17:50

Bob: jasnačka,sádlo je nejlepší.

Marie

15. 11. 2016 14:33

Iva: zrovna jsem tuto dobrotu poobědvala, ale s těstovinami

Jana

20. 8. 2016 20:47

Ještě žampióny a nemá to chybu

Iva

10. 8. 2016 21:30

Dělám podobně- jen po osmahnutí masa přidávám cibulku na jemno.Pak tu vodu nebo vývar a dusím do měkka s bobkovým listem (pak vyndám) a troškou worchesterové omáčky. Je to výborné s rýží nebo brkaší :yes:

Hemene

28. 7. 2016 21:21

:yes:

Tomas

5. 3. 2016 11:50

hledal jsem recept na rizek na prirodno a z tohodle mi neni jasne, jak udelam tu stavu ... to jako prileju do te panve s těma řízkama tu vodu a ještě tu mouku s vodou ? je to popisovane pro nekoho kdo už vaří, ale kdo nevaří, tak je to nepoužitelné ... děkuji .... :-//

Bob

28. 3. 2015 12:53

Dělám zásadně na SÁDLE! Je to lepší!:-p

Marie

1. 5. 2014 22:04

velice dobré je po osmažení přilít deci bílého vína,zalít vývarem,šťáva má lahodnější chuť.

Charlotte191

6. 2. 2014 19:08

super jednoduchý a chutný recept, já jen přidala do omáčky nadrobno nakrájené sušené houby a bylo to skvělý :-)

lomacka lomacka

12. 12. 2011 21:35

Dana61: dobrej je i křen:-p

jahoda jahoda

2. 11. 2011 21:45

Včera jsem vyzkoušela na dnes do práce - po osmažení jsem ale zalila vodou, my musíme mít hodně šťávy, šupla do trouby, dala jen asi na 130st. odskočila k zubaři, ten se protáhl, takže to bylo v troubě asi 1,5 hod.:-O, ale byla to neskutečná dobrota. Masíčko měkounké a šťáva tak akorát zahuštěná.
Super recept, dělala jsem k tomu těstoviny a ještě dnes mí kluci hledali, jestli něco nezbylo v lednici:-*
Díky, vidím, že bod už proběhl někdy dříve;-(, škoda, tak aspoň další pomyslný:yes::-K

Dana61

23. 9. 2011 11:07

Jani - tuto klasiku nikdy neodmítáme, a je to opravdu dobrota :-D:yes: někdy dávám na kotletku i volské oko

Merylas Merylas (moderátorka)

21. 9. 2011 22:27

Dělám skoro stejně. Používám čerstvě a hrubě drcený barevný pepř, maso prudce osmahnu po obou stranách, vyjmu, do výpeku přidám mouku, tu chvíli osmahnu jako jíšku, přidám vodu a za stálého míchání nechám zavařit a pak dám zpět maso. Na 4 porce používám zhruba 15 - 20 g mouky, záleží na tom, kolik potřebujeme šťávy. Tady moc šťávy nedělám. Je to opravdu rychlá příprava chutného masa. Přidávám fota:-8 a samozřejmě bodík:yes:

cathleen::-)) U nás to bylo zrovna tak;-):yes:

cathleen cathleen (moderátorka)

17. 9. 2011 13:00

Dnes jsem udělala k obědu a přesně, jak jsem předpokládala - můj taťulda si moc pochutnal;-):-DPrý to nemá chybu. Bodík + fotky:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: přírodní řízek z vepřové kotlety prirodni rizek přírodní vepřový řízek přírodní řízky i se šťávou přírodní řízek se šťávou přírodní řízky přírodní řízek na štávě recept přírodní řízek z kotlety vepřový přírodní řízek prirodni veprovy platek přírodní vepřové řízky přírodní vepřový řízek recept prirodni vepřové kotlety přírodní vepřový kotlet přírodní řízek recept vepřový přírodní řízek recept přírodní řízky v troube přírodní vepřové řízky recept vepřové přírodní řízky vepřové kotlety přírodní

Suroviny: kotleta vepřová, sůl, pepř mletý, mouka hladká, olej

TopRecepty.cz

Rychlý přírodní vepřový řízek

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/1Vmo