Suroviny
Porce: jak velky je hlad a chut
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 307 kJ / 3 181 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 82,66 g |
Tuky | 42,77 g |
Vláknina | 13,25 g |
Cholesterol | 1,28 g |
Sodík | 3,80 g |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 609,65 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 9. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Buchta z medu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/21vW
Moje poznámka
Buchta z medu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/21vW
Nejnovější recepty
Kuřecí karí
Přidáno před 6 minutami
Kuřecí játra se zeleninou a žampiony podle vietnamské kuchyně
Přidáno před 8 hodinami
Indické kuřecí nudličky
Přidáno před 17 hodinami
Krkovička se sušenými rajčaty a hráškem
Přidáno 15. 9. 2025 10:13:03
Kořenová zelenina ve sladkokyselém nálevu
Přidáno 15. 9. 2025 08:44:53
Makový litý koláč se švestkami
Přidáno 15. 9. 2025 08:31:48
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Treska na másle
Houmicek před 34 minutami
"Gulášovka"z cukety
Jaruskaa před 2 hodinami
Polévka z červené čočky se slaninou a hruškou
kokronilla před 3 hodinami
Pečená rajčatová směs
Marfyk před 5 hodinami
Polévka z hlávkového zelí
Pitan před 17 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Macek13 před 18 hodinami
Špagety s mletým masem
Macek13 před 18 hodinami
Cuketové placičky
kachlicka77 před 19 hodinami
Jablkový koláč z jogurtu (s perníkovou drobenkou)
Sony.P před 20 hodinami
Karamelový dezert
thekumsen před 20 hodinami
Tématické fráze:
benešník,
buchta s medem,
moučníky z medu,
buchta twix,
moucnik z medu,
rychla buchta z medu,
buchta ve sklenici,
med buchta,
co je benesnik,
recepty z medu,
buchta do skolky,
twix buchta,
buchta med,
recept buchta med,
benešník recept,
recept na buchtu s medem,
recept z medu,
z medu,
medový buchta,
buchta s medem
Suroviny:
med,
žloutek,
skořice mletá,
olej,
voda,
káva rozpustná,
mouka polohrubá,
soda jedlá,
bílek,
cukr,
oříšky,
rozinky,
poleva čokoládová,
mandle sekané
Komentáře (6)