Suroviny
Porce: jak velky je hlad a chut
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 307 kJ / 3 181 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 82,66 g |
Tuky | 42,77 g |
Vláknina | 13,25 g |
Cholesterol | 1,28 g |
Sodík | 3,80 g |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 609,65 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 9. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Buchta z medu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/21vW
Moje poznámka
Buchta z medu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/21vW
Nejnovější recepty
Fazolový stroganoff se žampiony a cuketou
Přidáno před 4 hodinami
Hovězí maso na pivě
Přidáno 17. 10. 2025 21:23:34
Plněná kuřecí prsa na pórku
Přidáno 17. 10. 2025 18:14:00
Rybí závitek z makrely
Přidáno 17. 10. 2025 18:01:29
Salát s řapíkatým celerem a pomerančem
Přidáno 17. 10. 2025 17:53:01
Cuketové knedlíky a cuketové zelí
Přidáno 17. 10. 2025 17:37:31
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová krkovička na žampionech se smetanou
Rmdra před 1 hodinou
Buchta Fešák
kabelka.ondrej před 2 hodinami
Pečené kaštany z horkovzdušné fritézy
romanzabr123 před 2 hodinami
Snadný štrúdl
Ivace před 2 hodinami
Domácí škvařené sádlo
Mathilda před 3 hodinami
Pudink v mikrovlnné troubě
D.strelcova@seznam.cz před 3 hodinami
Celerová pomazánka à la humr
Tonja před 4 hodinami
Skoro rybí salát z květáku
Tonja před 4 hodinami
Budapešťská pomazánka
Tonja před 4 hodinami
Tvarohová pomazánka s mrkví - „Falešná treska“
Tonja před 4 hodinami
Tématické fráze:
benešník,
buchta s medem,
moučníky z medu,
buchta twix,
moucnik z medu,
rychla buchta z medu,
buchta ve sklenici,
med buchta,
co je benesnik,
recepty z medu,
buchta do skolky,
twix buchta,
buchta med,
recept buchta med,
benešník recept,
recept na buchtu s medem,
recept z medu,
z medu,
medový buchta,
buchta s medem
Suroviny:
med,
žloutek,
skořice mletá,
olej,
voda,
káva rozpustná,
mouka polohrubá,
soda jedlá,
bílek,
cukr,
oříšky,
rozinky,
poleva čokoládová,
mandle sekané
Komentáře (6)