Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřová kotletka s jemnou křenovo-okurkovou omáčkou

Hodnocení receptu je 4,8 (15×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 50 min

50 min (50 min příprava)

3. 10. 2011 01:00

Suroviny

Porce: 6-8

Nutriční hodnoty

Energie5 783 kJ / 1 382 kcal
Bílkoviny23,21 g
Tuky95,56 g
Vláknina17,28 g
Cholesterol 192 mg
Sodík 1,59 g
Sůl3,61 g
Sacharidy102,88 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Nebyla jsem zde dlouho, byla jsem na srazu spolužáků ze ZŠ po 44 letech a tak se musím už nyní zase zařadit a i se probrat ze snění a zažitků a dojmů, no, přiznám se, bylo to silné vidět se až po tolika letech, nyní se snažím už být nohama na zemi zpět. Budou to opravdu jedny z nejhezčích a nejmilejších, vzpomínek na celý život. Ale už i tam jsme "my baby" vařily celý večer podle receptiků a už zase vaříme zde doma zpět a tak vážně.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

1974andrea 1974andrea

3. 10. 2011 08:50

Omáčka vypadá výborně, mám ráda chuť okurek v omáčce. Jen nevím, z jakého důvodu se okurky nejdřív loupou, dala bych je tam pokrájené rovnou. Moc zajímavý recept Ivčo:-p:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vepřové maso s okurkovou omáčkou vepřová kotleta vepřová kotleta recepty recepty z vepřové kotlety omáčka z vepřové kotlety vepřové kotlety vepřové kotlety s omáčkou vepřová kotleta omáčka vepřová kotletka vepřová kotleta recept recepty na vepřové kotlety vepřové kotlety v křenové omáčce vepřová kotleta s křenem vepřové plátky s okurkovou omáčkou vepřová kotleta nejrecepry vepřové kotleta maso se snění hořčičnou omackou vepřové kotlety recept recept veprova kotleta vepřové kotlety recepty

Suroviny: kotleta vepřová bez kosti, sůl, pepř, pepř čtyř barev, citron, olej, máslo, cibule, pepř celý, koření nové koření, jalovec, hořčice dijonská, křen strouhaný, mouka hladká, okurky sterilované, cukr, vývar, smetana 13%, bazalka čerstvá, brambory

TopRecepty.cz

Vepřová kotletka s jemnou křenovo-okurkovou omáčkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/R5lw