Vepřové srdce v křenové omáčce

sidera Kuchař: sidera

Pokrmy z vnitřností 2 názory

Suroviny

2 vepřová srdce
2 dkg slaniny
4 dkg másla
1/4 l smetany
2 lžíce hl. mouky
3 lžičky strouhaného křenu
sůl
Vegeta
kolečko citrónu
Recept si zatím oblíbilo 5 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Vepřová srdce uvaříme a nakrájíme na plátky.

  2. V kastrole rozpustíme na másle slaninu, přidáme mouku a umícháme středně hnědou jíšku.

  3. Zalijeme 1/2 l vývaru ze srdíček, přidáme koření, křen, citrón a několik minut povaříme.

  4. Potom vyndáme citron a za stálého míchání vlijeme smetanu.

  5. Vložíme maso, dosolíme a již nevaříme.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 7 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Vepřové srdce v křenové omáčce

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: vepřové srdce omačka z vepřového srdce omáčka ze srdce srdce s křenovou omáčkou křenová omáčka apetit vepřove srdce omačka vepřové srdce recept vepřové srdce recepty vepřové srdce s křenovou omáčkou pečené vepřové srdce recept vepřové srdíčko vepřové srdce s křenem vepřove srdce omačky vepřová srdce křenová omáčka z vepřového masa apetit křenová omáčka vepřová srdíčka srdce omacka recepty vepřové srdce apetit recepty křenová omáčka

Zapomněl/a jsem heslo