Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tmavý slunečnicový chléb s podmáslím

Hodnocení receptu je 5,0 (50×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

2. 11. 2011 15:46

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie10 250 kJ / 2 450 kcal
Bílkoviny69,38 g
Tuky53,39 g
Vláknina27,95 g
Cholesterol 8 mg
Sodík 135 mg
Sůl0,09 g
Sacharidy408,95 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Chleba moc příjemně voní slunečnicí, má křupavou kůrku a na řezu je tmavý a strakatý semínky.

Zdroj: http://www.pekarnomanie.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

rebeka rebeka

8. 11. 2011 17:01

milá catt, nechci ti pochlebovat:-8:-D, ale chleba je luxusní:yes::yes: voňavý, kůrčička křupavá, uvnitř peřinka:-*:-* ani jsem nečekala, až vychladne..nedalo se:-8:-D:-D a s čerstvě uvařeným ovarem a okurčičkou, to vážně nemělo chybku:-p:-p:yes:
děkuji:-K:-K tvé recepty jsou zárukou úspěchu;-):-)
i když v mém podání nabral chlebík poněkud rustikální podoby:-8:-D a to jsem se ani nepokoušela o naříznutí před upečením:-8:-D

jirholu jirholu

6. 11. 2011 16:39

Dnes jsem chléb upekla a chuťově je výborný :-p:yes:. Bod už jsem dala dříve:-8. Díky za prima recept :-K:yes::yes:

cathleen cathleen

4. 11. 2011 14:43

Severinka::-O Miri, proč by vadilo? Díky za vyzkoušení i pochvalu, fotka je moc hezká. A jsem ráda, že chutnal:-8

Severinka Severinka

4. 11. 2011 14:22

Včera jsem pekla v pekárně a vyšel nádherně:yes::yes::yes: a dala jsem vše dle receptu, je vynikající chuti, dnes jsem si dala patku kesnídani;-);-):yes::yes::yes:dovolím si přidat fotku jak vypadá z pekárny, nevadí ti to :-?:-?

cathleen cathleen

3. 11. 2011 10:59

spagetka: na to se musí dát trošku pozor - spousta receptů na chleba z trouby je vhodná i do pekárny. Jenže tam jsou pro těsto jiné podmínky ke kynutí i pečení a tak stačí opravdu 10-14 g droždí na půl kila mouky;-)

spagetka spagetka

3. 11. 2011 10:55

cathleen: jé díky, žes mi to písla o tom droždí, já bych tam dala to v receptu množství :-K:-K:yes::yes:

cathleen cathleen

3. 11. 2011 10:47

spagetka: Určitě, má delší kynutí. A zkus tam dát z každé celozrnné mouky o 10 g méně (asi jedna lžíce) - aby bylo těsto malinko volnější. Dosypat můžeš vždycky.
Jo:-! a maximálně 14-15 g droždí, ať nemáš ušáka.

mysulka mysulka

3. 11. 2011 10:47

:-p:yes: uloženo, co nejdříve vyzkouším:yes::-K

spagetka spagetka

3. 11. 2011 10:32

cathleen: já ho chci, teda musím, upéci v pekárně, asi program celozrnný, viď?

cathleen cathleen

3. 11. 2011 10:13

maris: :-)) a je dost celozrnný, Maruško, takže i zdravější a taky zasytí na delší dobu;-)

:-Kděkuji všem za tolik chvály:-8 Budu ráda, pokud ho zkusíte i upéct....

maris maris

3. 11. 2011 10:02

Já na pečení chleba moc nejsem, ale tenhle je tak krásný, že si ho ukládám a vyzkouším. Je mi jasný, že ten můj moc krásy nepobere, ale určitě bude chutnat:-p+

monikaK

3. 11. 2011 07:03

Budu se opakovat,opět paráda:yes: - to je Halloweenský?;-):-D:-D

Anna Kocikova Anna Kocikova

2. 11. 2011 23:39

Moc krásný chlebík:-p+18:yes::-K

Merylas Merylas (moderátorka)

2. 11. 2011 21:56

Nádherný chlebík;-):yes:

Patricie

2. 11. 2011 20:40

:yes::yes:Krásný chlebík.+:yes::yes:

1 2 3 4 5 6

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: slunečnicovy chleb slunečnicový domácí chléb z pekárny recept na celozrnný tmavý chleba slunečnicový chléb recept domácí slunečnicový chléb slunečnicový chléb z domácí pekárny domácí slunečnicový chléb v troubě slunečnicovy chleba z pekarny slunecnicovy chleb z pekarny recept na slunečnicový chleba slunečnicový chleba recept tmavý chleba z domácí pekárny recepty slunečnicový domácí chléb tmavý chléb z domácí pekárny domaci slunecnicovy chleba chleb z podmasli chleb s podmaslim recepty na domácí tmavý chléb chleba s podmáslím slunečnicový domácí chleba

Suroviny: voda, podmáslí, olej, semínka slunečnicová, sůl, cukr, mouka žitná, mouka celozrnna pšeničná, mouka hladká, droždí

TopRecepty.cz

Tmavý slunečnicový chléb s podmáslím

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/4YKn