Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 578 kJ / 1 094 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,07 g |
Tuky | 10,65 g |
Vláknina | 14,90 g |
Cholesterol | 26 mg |
Sodík | 295 mg |
Sůl | 0,78 g |
Sacharidy | 221,08 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 8. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zeleninová rýže
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z60J
Moje poznámka
Zeleninová rýže
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z60J
Nejnovější recepty
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 55 minutami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 3 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 3 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 4 hodinami
Bramborovo-cuketový bramborák plněný hermelínem
Přidáno před 4 hodinami
Rajčatový salát se šunkovým salámem a Camembertem
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brokolice s rajčaty, vejci a tofu
Dede. před 3 hodinami
Kynutý ovocný koláč s tvarohem
Tynaja před 3 hodinami
Sněhový rybízový koláč
Gablik před 3 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
ilonkakulisek před 4 hodinami
Fofr broskvový koláč
GumovaKachnicka před 4 hodinami
Brokolice s Nivou
Dede. před 5 hodinami
Švestkový koláč kynutý-nekynutý
slunecnice666 před 6 hodinami
Buřtguláš
Rosiwannabe před 6 hodinami
Mirabelková marmeláda
vojfrancezska před 7 hodinami
Mirabelkový sirup
vojfrancezska před 7 hodinami
Tématické fráze:
zeleninová rýže,
rýže se zeleninou,
rýže se zeleninou recept,
broccoli mexicana recept,
recepty rýže se zeleninou,
rýže parboiled recepty,
recepty rýže parboiled,
rýže na páře,
rýže s máslovou zeleninou,
přílohy rýže se zeleninou,
přílohy rýže se zeleninou,
parboiled rýže recepty,
recept ryze se zeleninou,
zleninová rýže,
jak se vaří rýže parboiled,
rýže parboiled recept,
rýže parboiled příprava,
recept zeleninova ryze,
zeleninova polévka s rýží,
zeleninova ryža
Suroviny:
rýže,
směs zeleninová mražená,
máslo,
sůl
Komentáře (2)