Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jáhly s ořechy, švestkami a medem

Hodnocení receptu je 4,8 (14×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

30. 1. 2012 10:10

Suroviny

Porce: 1-2 porce podle toho, kolik kdo sní

Nutriční hodnoty

Energie2 324 kJ / 556 kcal
Bílkoviny11,15 g
Tuky3,00 g
Vláknina8,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 9 mg
Sůl0,01 g
Sacharidy116,97 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj-Antónia Mačingová- "Zhubněte jednou provždy"

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Pajaska Pajaska

30. 1. 2012 14:46

Jana Remkova:Aha,tak mi uniklo,že tu někde na diskusi je.:-8 No pěkný výsledek,ale máš hlad?Jsi malátná,bez energie?Vše jinak OK? Jesli ano,je to super.:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

30. 1. 2012 14:40

Pajaska: No, to téma tady na diskuzi bylo, ne ode mne, ale bylo. Napsala jsem tam něco ve smyslu, jak píšeš ty, ale nikdo nereagoval, takže asi zájem není. Přitom o tuhle knihu Antónie Mačingové je veliký zájem, stále dostávám prosby o přeposlání odkazu. Mnozí si knihu i koupili. Jak funguje?:-D No, nechtěla jsem to tady psát, ale když se ptáš..:-D Dnes mám 17 den a mám dole plus-mínus 7-8 kg;-). Každý je ale jiný, někdo zhubne víc, někdo méně. Teď se to trochu zastavilo. V těchto dnech už je i pečivo a maso. Ze zkušeností ostatních vím, že zhazovali i po těch 28 dnech, pokud hned nenajeli na bůček a jen trochu se snažili..To znamená, že hned se necpali knedlíky a jinými takovými potravinami.;-)

Pajaska Pajaska

30. 1. 2012 14:33

Jáhlové kaše jsem se kdysi doslova přejedla v Bulharsku.Jedli jsem jejich kuchyni a já trpěla hlady.:-8 Masa málo,všechno v paprikách a rajčatech a ještě příprava nic moc.Denně 2x.A jáhlová kaše se podávala vždy jako moučník,k obědu i večeři a politá sirupem.A ještě že byla,jinak jsme pomřeli hlady.Od té doby a to je let,jsem ji měla snad 2x.Měla bych ji zase jednou udělat,pěkně podomácku a já tedy nasladko i když nedietuji.;-)
Jani a dieta funguje??Nechceš založit téma na diskuzi,abychom si mohli přečíst osobní dojmy a připomínky k dietě,kdo ji drží??Však víš,teorie je jedna věc a praxe druhá.Bylo by to fajn.;-):-K:-K

JanaDorazinova JanaDorazinova

30. 1. 2012 14:28

Paprika: Ale jdi!!:-D Víš, já jsem vždycky jedla docela málo. Cca 3 kusy pečiva na den, dopoledne snídani a nic až oběd, odpoledne už jsem hřešila a večer zase 1 a půl pečiva s něčím a dost. Teď fakt proti tomu žeru!:-D:-D Když máš hlad, dej si oříšky, nebo sušené švestky, večer u televize si je dávám skoro pořád a té brokolice, kolik jsi měla? Můžeš klidně celou!! Já to nedala a brokolice není zrovna můj šálek kávy. Odpoledne si klidně dej 2 BIO jogurty s ořechama, medem a skořicí a sněz to!! Neboj se toho!!! Já to dělám běžně;-)

Paprika Paprika

30. 1. 2012 14:07

Já mám dnes 1. den :-D:-D:-D tak se mi to kecá :-D:-D:-D Brokolice s česnekem a vajíčkem byla super, ale ... sorry, že to řeknu ... JÁ MÁM HLAD :-(:-(
Doufám, že až budu u tohoto receptu, tak se budu cítit tak dobře, jako TY :-!:yes:;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

30. 1. 2012 13:16

petram: díky moc za informace o mléku;-). Není to zrovna moje parketa, zatím se učím:-).

Paprika: Market, to je jediný důvod, proč tady dávám ty recepty, aby ostatním pomohly, pokud by to chtěli vyzkoušet. Ono je fajn vidět, jak to vypadá, aspoň pro mne;-)

pipre: Jani a to ještě nejsi tam, kde já. Dnes zeleninová polévka, jako včera a k tomu překládaná cuketa:-O. Samozřejmě si ji nedělám z plné dávky. Polévku jsem si dnes proti receptu upravila. Přidala jsem pórek a česnek. V Albertu stejně nejsou kedlubny:-(. A jsem totálně plná;-)

pipre pipre

30. 1. 2012 12:41

Já je teprve budu takto upravovat, zatím nám z té knihy všechno chutná a nemáme s tím žádný problém. Dokonce zvažuji, že fazolky, mrkev a řepu budu už upravovat podle těch receptů v knize. Jen jsem pořád nějak nasycená. Jím podle knihy teoprve 6. den a zatím mne to neomrzelo:-):yes:+5
Papričko, ona to teď není dieta, je to spíš osmadvacetidenní detoxikační kúra, ale údajně se při ní dá i zhubnout, tak uvidím :-)

Paprika Paprika

30. 1. 2012 11:54

Jani děkuju za recepty z této diety. Alespoň to nebudu muset lovit z té nafocené knížky. :-):yes:

petram petram

30. 1. 2012 11:50

Jáhly vařím hodně často, nejrůznější sladké i slané varianty. Recept vypadá skvěle, určitě při nejbližší příležitosti vyzkouším :-) Pro vaření používám na jeden díl jahel jeden a půl dílu tekutiny, ať již vody, nebo mléka (také používám sušené sojové - Zajíce). Když chci mít z jahel kaši, použiji dva díly tekutiny na díl vody. Občas místo vody nebo mléka použiji šťávu z kompotu (recept vložím v nejbližší vodě, už mám nafocené, jen ty fotky zpracovat :-) ).

JanaDorazinova JanaDorazinova

30. 1. 2012 10:49

Reny2: Já k tomu asi dojdu taky v tom mléce, zatím nevím jak, kolik mléka na kolik jáhel. Mám sušené sojové mléko, tak prubnu. S tím medem, popřípadě se skořicí to musí být moc dobré, taková trošku jiná krupice;-)

Reny2

30. 1. 2012 10:40

detem jahly moc nejedou,ale ja je muzu...delam stejne,akorat je varim v mlece a uz neproplachuji...;-):-*:yes: +1

hanahcotton hanahcotton

30. 1. 2012 10:14

:yes::yes::yes:

spagetka spagetka

30. 1. 2012 10:11

Hm, jo. Mnam;-):-p:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: detoxikační dieta antonie mačingová recepty varene jahly macingova jáhly se švestkami jáhly a dieta dieta antonie mačingová recepty jáhly podle mačingové jáhly k snídani vařené jáhly zhubněte jednou pro vždy antonie mačingová recepty vařené jáhly podle mačingové antonie mačingova zhubněte jednou provždy mačingová jáhly mačingová a. zhubněte jednou pro vždy jídelníček jáhly mačingová vařené jáhly,ořechy,sušené švestky,med brokolice s česnekem podle mačingové vařené jahly + ořechy + sušené švestky + med zhubněte jednou pro vždy antonie mačingová antonie mačingova vařené jáhly, mačingová

Suroviny: jáhly, švestky sušené, ořechy, med

TopRecepty.cz

Jáhly s ořechy, švestkami a medem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2Okv