Frgále
Frgále jsou oblíbené nejen pro svou chuť, ale také pro svou křehkost a měkkost, která se rozplývá v ústech. Díky svému tradičnímu českému původu jsou frgále také spojeny s kulturním dědictvím a oslavami.
Suroviny pro 4 kusy
4 kusy
Nutriční hodnoty
Energie | 30 513 kJ / 7 293 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 160,12 g |
Tuky | 277,22 g |
Vláknina | 34,80 g |
Cholesterol | 1,80 g |
Sodík | 760 mg |
Sůl | 1,76 g |
Sacharidy | 1 021,94 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Recept mi přišel emailem od kamarádky a hned jsem ho vyzkoušela a je bezvadný. S těstem se dobře pracuje. Já jsem dala tvarohovou a švestková a jablková domácí povidla. Také makovou náplň asi ze 100 g máku.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
5. 2. 2012 18:34
5. 2. 2012 18:16
5. 2. 2012 18:12
5. 2. 2012 17:48
5. 2. 2012 17:45
5. 2. 2012 17:10
5. 2. 2012 16:43
5. 2. 2012 16:27
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 3 hodinami
Brambory zapečené s medvědím česnekem, sýrem a smetanou v remosce
Přidáno před 7 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Přidáno před 8 hodinami
Nepečené řezy “Nanaimo”
Přidáno před 8 hodinami
Chřest s holandskou omáčkou a opečenou šunkou
Přidáno před 8 hodinami
Barevná směs s kokosovým mlékem
Přidáno před 10 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
JaninaZ. uvařila před 1 hodinou
Škvarkovníčky (škvarkové rohlíčky)
Tonja uvařila před 2 hodinami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Viera19@seznam.cz uvařil před 2 hodinami
Nadýchaný perník
Haninaa uvařil před 3 hodinami
Houbovo-pórkové vepřové maso
Elivet uvařil před 3 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Moanka uvařila před 3 hodinami
Čokoládové muffiny bez mléka
Wanilor uvařila před 6 hodinami
Brownies I.
MarenkaKonvalinkova uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Co je české, to je dobré! Díl II.: Jak na pravá povidla, tradiční koláče a typické škubánky?
Frgály jsou oblíbené velké koláče s různými náplněmi a drobenkou. Dají se koupit, ale můžeme si je snadno upéct sami
Připravujete tento rok halloweenskou party? Máme pro vás dokonale strašidelné, ale jednoduché občerstvení
Další recepty
Tématické fráze: frgale recept frgale recept na frgále recept frgale domácí frgále frgál recept na 4 frgále hrušková povidla recept na frgále frgále z domácí pekárny frgaly hruškové frgále těsto na frgále recepty na frgale frgaly recept recepty frgale hruškové frgály recepty nejlepší recept na frgály makovy frgal recept koláče frgále koláče frgaly hrušková povidla na frgále
Suroviny: mouka hladká, mouka hrubá, sádlo, máslo, cukr krupice, droždí, mléko, žloutek, sůl, tvaroh, vejce, cukr krupice, cukr vanilkový, povidla švestková, povidla švestková, povidla hrušková, náplň maková, drobenka, vejce, máslo
Frgále
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NpLK
38 názorů