Frgále
Frgále jsou oblíbené nejen pro svou chuť, ale také pro svou křehkost a měkkost, která se rozplývá v ústech. Díky svému tradičnímu českému původu jsou frgále také spojeny s kulturním dědictvím a oslavami.
Suroviny pro 4 kusy
4kusy
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 30 513 kJ / 7 293 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 160,12 g |
Tuky | 277,22 g |
Vláknina | 34,80 g |
Cholesterol | 1,80 g |
Sodík | 760 mg |
Sůl | 1,76 g |
Sacharidy | 1 021,94 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 2. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Frgále
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NpLK
Moje poznámka
Frgále
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NpLK
Nejnovější recepty
Koutníkovská pomazánka s tuňákem
Přidáno před 5 hodinami
Chilli corne carne po Koutnicku
Přidáno před 5 hodinami
Hruškové tiramisu
Přidáno před 8 hodinami
Veganský makovec
Přidáno před 9 hodinami
Marinovaná krkovička s argentinským kořením
Přidáno před 12 hodinami
Borůvkové nanuky
Přidáno před 13 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Drobenková buchta se švestkami
Monique76 před 2 hodinami
Vepřová krkovice v majonéze
Sahula před 2 hodinami
Majonézové rohlíky
Annanas před 2 hodinami
Základní kváskový chleba
Brona.S před 2 hodinami
Fazolové lusky na kyselo
Sahula před 3 hodinami
Houby na kyselo se smetanou
Sahula před 3 hodinami
Svíčková na smetaně
VeronikaRob před 3 hodinami
Krůtí kostky s bulgurem a zeleninou
petrp před 3 hodinami
Banánové muffiny
anyge před 4 hodinami
Vepřová játra na přírodno
Spepik před 4 hodinami
Tématické fráze:
frgale recept,
frgale,
recept na frgále,
recept frgale,
domácí frgále,
frgál recept na 4 frgále,
hrušková povidla recept na frgále,
frgále z domácí pekárny,
frgaly,
hruškové frgále,
těsto na frgále,
recepty na frgale,
frgaly recept,
recepty frgale,
hruškové frgály recepty,
nejlepší recept na frgály,
makovy frgal recept,
koláče frgále,
koláče frgaly,
hrušková povidla na frgále
Suroviny:
mouka hladká,
mouka hrubá,
sádlo,
máslo,
cukr krupice,
droždí,
mléko,
žloutek,
sůl,
tvaroh,
vejce,
cukr krupice,
cukr vanilkový,
povidla švestková,
povidla švestková,
povidla hrušková,
náplň maková,
drobenka,
vejce,
máslo
Komentáře (42)
http://www.toprecepty.cz/vyhledavani.php?hledam=fr...
Nejprve je třeba rozkliknout lupu u žlutého rámečku a tam zadat slovo frgál a zaškrtnout suroviny
máte je, holky šikovné, moc hezké
Díky za recept, budu zkoušet do té doby, než budou dokonalé
http://www.toprecepty.cz/vyhledavani.php?hledam=fr...