Bramborový salát s cizrnou a rukolou

maris Kuchařka: maris

Saláty 13 názorů

Suroviny

500 g brambor
250 g uvařené cizrny
1 velká hrst rukoly
2 lžíce plnotučné hořčice
olej
sůl
čerstvě mletý pepř
vejce uvařená natvrdo - nemusí být
Recept si zatím oblíbilo 13 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Brambory uvaříme ve slupce a necháme trochu zchladnout.

  2. Do misky dáme hořčici a za stálého šlehání (vidličkou) přiléváme tenkým pramínkem olej, až vznikne hladká zálivka.

  3. Brambory oloupeme, nakrájíme, osolíme a ještě vlažné zalijeme hořčičnou zálivkou. Promícháme s cizrnou (připravenou podle návodu) a vychladíme.

  4. Salát dokončíme přidáním rukoly, opepříme a obložíme vejci.

Poznámka

Cizrnu můžeme použít i knzervovanou.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 304 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Bramborový salát s cizrnou a rukolou

Tématické fráze: bramborový salát s cizrnou salát z rukoly cizrnový salát s rukolou bramborový salát s rukolou cizrnový salát bramborový salát s s cizrnou cizrnovy slat s rukolou cizrna recepty salát pošli recept cizrnový salát rukola recept salát rukola rukolovy salat s cizrnou selsky bramborovy salat s cizrnou cizrna recepty salát cizrna recepty na cizrnu bramborový salát s cyzrnou salát z cizrny rukola recepty salát z cizrny recepty