Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 22 432 kJ / 5 361 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 239,33 g |
| Tuky | 373,70 g |
| Vláknina | 20,72 g |
| Cholesterol | 559 mg |
| Sodík | 53,02 g |
| Sůl | 142,57 g |
| Sacharidy | 251,75 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 2. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ovarová polévka s kapustou a knedlíčky z prejtu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MoJP
Moje poznámka
Ovarová polévka s kapustou a knedlíčky z prejtu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MoJP
Nejnovější recepty
Piškotové nepečené šišky
Přidáno před 6 hodinami
Vanilkové pralinky
Přidáno před 7 hodinami
Neapolský salát
Přidáno před 9 hodinami
Staročeský kuba
Přidáno před 10 hodinami
Hrachová polévka s krutony
Přidáno před 11 hodinami
Marinovaná kuřecí játra v omáčce se zeleninou
Přidáno před 13 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rumové kuličky z tatranek
Petik05 před 27 minutami
Vánoční cukroví - křehké vanilkové rohlíčky
Danakoukolova před 2 hodinami
Išelské cukroví
Danakoukolova před 2 hodinami
Vosí hnízda
RNiklova před 2 hodinami
Jednohubky s pomazánkou z červené řepy
BinaSa před 2 hodinami
Vánočka Moniky Absolonové
Iricek před 2 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
jitkahot před 3 hodinami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
TetianaCherneha před 3 hodinami
Nejlepší marokánky
H33inrich před 3 hodinami
Plněný Hermelín s pivní omáčkou a bramborem
Sahula před 3 hodinami
Tématické fráze:
masopustní polévka,
masopustní polévky,
zavaření zabijačkové polévky,
polévka z prejtu,
jak zavařit prejt,
domaci ovarova polevka,
jak zavarit zabijačkovou polevku,
jak zavarit polevku,
zavaření polévky,
jak zavarit ovarovou polevku,
kapusta zabijačková polévka,
ovarova polievka,
zavařit jitrnicový prejt,
zavaření prejtu,
polévka z vepřového prejtu,
co zavařit do ovarové polévky,
jak zavarit kapustu,
polévka k prejtu,
polivka z prejtu,
jak zavarit zabijackovou polevku?
Suroviny:
bujón,
kapusta,
česnek český,
sůl,
pepř,
majoránka,
petrželka,
prejt,
vejce,
strouhanka,
sůl,
prejt
Komentáře (18)
Bibinko - domácí nudle je moje nejoblíbenější zavářka
Andrejko - jj - taková zimní
Rebi - ještě zbylo, na zahřátí by to stačilo
Ivanko, jestli vyzkoušíš, dej vědět
magdalenko - radši nevědět
http://www.receptyonline.cz/recept--jitrnicovy-pre...
Polievka vyzerá krásne a musí chutiť skvele, máš krásne vyvážené suroviny.