Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 755 kJ / 658 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 73,93 g |
Tuky | 24,47 g |
Vláknina | 19,07 g |
Cholesterol | 226 mg |
Sodík | 2,06 g |
Sůl | 4,67 g |
Sacharidy | 28,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 2. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Salát Rukolka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3Oj9
Moje poznámka
Salát Rukolka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3Oj9
Nejnovější recepty
Čokoládové s kytičkou
Přidáno před 4 hodinami
Brambory na smetaně 2
Přidáno před 5 hodinami
Pečená štika s dýní
Přidáno před 10 hodinami
Masové kuličky v zeleninové omáčce s bramborovou kaší
Přidáno před 11 hodinami
Halloweenští duchové s ořechovou náplní
Přidáno před 12 hodinami
Krůtí válečky s mozzarelou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlý ořechový závin
Sladkostiodbarborky před 1 hodinou
Kuřecí prsíčka s hruškou, kešu a červenou řepou
Komtesina před 3 hodinami
Tvarohový koláč se švestkami
Valis před 3 hodinami
Nejlepší špenát
Zaneta23 před 6 hodinami
České buchty
Zaneta23 před 6 hodinami
Gulášovka z mletého masa
trdlo před 7 hodinami
Kynutý houskový knedlík 2
Merylas před 7 hodinami
Sýrovo-brokolicové placky
Eva z HK před 10 hodinami
Ostružinový kynutý věnec
Cejenka před 11 hodinami
Zapečené špagety se sýrem
Lennulinka před 12 hodinami
Tématické fráze:
jak upravit rukolu,
rukola kukuřice,
hořkost rukoly,
jak upravit salát z polničku,
hořká rukola,
jak upravit salát z rukoli,
jak zbavit hořkost rukorola,
polníček hořká chuť,
polníček hořká chut´,
rukoly hořká,
jak.upravit rukolu,
jak upravit salát,
jak upravit salat z rukoly,
polniček a rukola jak upravit,
jak rukolu,
jak na rukolu,
hořkost polníčku,
salat-s rukoly,
jak upravit polníček,
jak hezky upravit salát
Suroviny:
rukola,
sýr mozzarella,
rajče cherry,
česnek,
kukuřice,
šunka,
sůl bylinková,
olej olivový,
sůl,
pepř čtyř barev
Komentáře (8)