Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 963 kJ / 230 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,48 g |
Tuky | 1,17 g |
Vláknina | 12,70 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 231 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 42,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 2. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zelí z červené řepy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZpZ8
Moje poznámka
Zelí z červené řepy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZpZ8
Nejnovější recepty
Restovaná zelenina jako ratatouille po našem
Přidáno před 13 hodinami
Bábovka s čokoládou a kokosem
Přidáno před 22 hodinami
Krémová polévka s řapíkatým celerem
Přidáno 16. 9. 2025 16:01:02
Kuřecí karí
Přidáno 16. 9. 2025 14:02:01
Kuřecí játra se zeleninou a žampiony podle vietnamské kuchyně
Přidáno 16. 9. 2025 05:48:45
Indické kuřecí nudličky
Přidáno 15. 9. 2025 20:10:14
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brokolice s rajčaty, vejci a tofu
Dede. před 26 minutami
Kynutý ovocný koláč s tvarohem
Tynaja před 37 minutami
Sněhový rybízový koláč
Gablik před 1 hodinou
Rajská omáčka s masovými kuličkami
ilonkakulisek před 1 hodinou
Fofr broskvový koláč
GumovaKachnicka před 2 hodinami
Brokolice s Nivou
Dede. před 2 hodinami
Švestkový koláč kynutý-nekynutý
slunecnice666 před 3 hodinami
Buřtguláš
Rosiwannabe před 3 hodinami
Mirabelková marmeláda
vojfrancezska před 4 hodinami
Mirabelkový sirup
vojfrancezska před 5 hodinami
Tématické fráze:
zeli z červene řepy,
zelí z červené řepy recept,
červená řepa jako zelí,
zelí s červené řepy,
recept na zelí z červené řepy,
zelí z řepy,
cervené zeli,
řepové zelí,
červená řepa zelí,
zelí z červeného repy,
červena řepa a zelí,
zelí z červené řepy recepty,
zelí a červená řepa,
dušené zelí z červené řepy,
recepty z červené řepy,
recepty zelí z červené řepy,
z červené řepy,
cervená repa,
recept na červené zelí,
recept zeli z cervene repy
Suroviny:
řepa červená,
cibule,
kmín celý,
sůl,
ocet,
cukr
Komentáře (6)