Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 963 kJ / 230 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 7,48 g |
| Tuky | 1,17 g |
| Vláknina | 12,70 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 231 mg |
| Sůl | 0,50 g |
| Sacharidy | 42,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 2. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zelí z červené řepy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZpZ8
Moje poznámka
Zelí z červené řepy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZpZ8
Nejnovější recepty
Pečená žebra s povidlovou marinádou
Přidáno před 19 hodinami
Pstruh se salátem po bořecku
Přidáno před 19 hodinami
Hruška se zmrzlinou
Přidáno 23. 12. 2025 19:47:54
Sýrová roláda
Přidáno 23. 12. 2025 18:34:02
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno 23. 12. 2025 16:44:49
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sýrové tyčinky
Jitinka před 20 minutami
Sýrová omáčka
Tamarilka před 3 hodinami
Pečená červená řepa
Hanawagy před 3 hodinami
Rybí vývar z pomalého hrnce
jaroslav.foltyn před 3 hodinami
Domácí vánočka
Zuzu10 před 3 hodinami
Pečené krůtí prso - snadné, ale dobré
Bizon33 před 4 hodinami
Dýňová caponata s bramborem a pečeným krůtím prsem
Bizon33 před 4 hodinami
Mila kuličky
Marule před 4 hodinami
Filé z tresky na citronovém pepři a kmínu
Olympus před 5 hodinami
Oříškový sen - sušenky
cernar před 7 hodinami
Tématické fráze:
zeli z červene řepy,
zelí z červené řepy recept,
červená řepa jako zelí,
zelí s červené řepy,
recept na zelí z červené řepy,
zelí z řepy,
cervené zeli,
řepové zelí,
červená řepa zelí,
zelí z červeného repy,
červena řepa a zelí,
zelí z červené řepy recepty,
zelí a červená řepa,
dušené zelí z červené řepy,
recepty z červené řepy,
recepty zelí z červené řepy,
z červené řepy,
cervená repa,
recept na červené zelí,
recept zeli z cervene repy
Suroviny:
řepa červená,
cibule,
kmín celý,
sůl,
ocet,
cukr
Komentáře (6)