Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pohankoto ze zeleniny a kuřecího masa v majoránce

Hodnocení receptu je 4,9 (23×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 15 min Doba tepelné úpravy: 15 min

15 min (15 min tepelná úprava)

23. 2. 2012 13:32

Suroviny

Porce: 1-2 porce podle toho, kolik kdo sní

Nutriční hodnoty

Energie3 101 kJ / 741 kcal
Bílkoviny17,82 g
Tuky23,85 g
Vláknina22,36 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 20 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy103,39 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Recept je moje improvizace a musím se pochválit:-)), je to skvělé jídlo!!

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

aanet3

23. 2. 2012 14:40

Pohanka je úžasná a dochucení majoránkou:yes: , škoda že tohle kořeníčko někteří používají jen do bramboráku. :-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

23. 2. 2012 14:29

Pejli: hmm, nezbylo, však jsi tu byla, že jsem toho dělala jen pro mne. Ale Pavli, bylo to fakt dobrééé!!:-p

Pejli Pejli

23. 2. 2012 14:24

Asi budu navštěvovat tebe, budeš má vývařovna, to bych si s chutí dala :), přispěju na stravu :-D:-D, max. co zbyde, nikdy neodmítnu :-p

misza misza

23. 2. 2012 14:23

Hezký recept:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

23. 2. 2012 14:22

chocolate: strettka je strettka:-D, je originál!:-)) Děkuji, holky;-)

chocolate chocolate

23. 2. 2012 14:10

Zajímavé, ráda bych ochutnala Jani:yes:.


srettka:sestra kosmonautova:-D:-)), já se z tebe picnu

srettka

23. 2. 2012 14:08

sestro kosmonatova, dej mi okamzite ochutnat:-p ouplne cejtim tu vlacnost:-p taky zacinam laskovat s pohankou. . .a ryzove toto je dobra volba:-p prubnu;-)
pripichuji bod:yes:

nofrona

23. 2. 2012 13:52

mňáááám :yes::yes: +bodík

rebeka rebeka

23. 2. 2012 13:43

Jana Remkova: tak já jsem s pohankou problém neměla nikdy... prostě mě chutná;-):yes: jo, a máš SZ;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

23. 2. 2012 13:39

rebeka: rebi, fakt skvělé. Celý život se učím:-D. Terezka měla pravdu, že pohanku stačí zalít horkou vodou z konve a dát do peřin;-). Byla úplně akorát:-p. Miluji pohanku!!:-D:-D:-D Kdo by to řekl před pár měsíci!:-D

rebeka rebeka

23. 2. 2012 13:37

nádhera.. ta kombinace chutí, vůní.. to musela být dobrota:-p;-):-):yes::yes:

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kuřecí rizoto recepty z kureciho masa a zeleniny pohankove rizoto s kurecim masem recepty z pohanky pohanka a kuřecí maso kuřecí maso na zelenině pohanka a maso pohanka s kuřecím masem recepty z pohanky a masa rizoto recept pohanka se zeleninou kuřecí maso a zelenina kuřecí maso zelenina rizoto z kuřecího masa rizoto s kurecim masem pohanka recepty recept kuřecí maso s pohankou maso a pohanka pohanka k masu musí se loupat řapíkatý celer

Suroviny: steak kuřecí, olej olivový, majoránka čerstvá, česnek, sůl mořská, pepř, koření, chilli paprika čerstvá, sýr tvrdý, celer řapíkatý, pórek, rajče cherry, paprika čerstvá zelená, olej olivový, pohanka, voda

TopRecepty.cz

Pohankoto ze zeleniny a kuřecího masa v majoránce

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/g66r