Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tvarohová "fajnovka"

Hodnocení receptu je 5,0 (47×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 65 min Doba přípravy: 50 min Doba tepelné úpravy: 15 min bez doby chladnutí korpusu

65 min (50 min příprava + 15 min tepelná úprava, bez doby chladnutí korpusu)

25. 2. 2012 10:27

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Nutriční hodnoty

Energie17 996 kJ / 4 301 kcal
Bílkoviny110,46 g
Tuky193,92 g
Vláknina19,50 g
Cholesterol 848 mg
Sodík 1,12 g
Sůl2,29 g
Sacharidy518,76 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Recept: Knihovnička Recepty Sladké jaro 2012 "Nejlepší domácí řezy"

Těsto je hutnější, připomíná mi chuťově sacher, a ta náplň je moc dobrá.. sladká tak akorát.. vyzkoušejte.

Dobrou, sladkou chuť.

A ještě doušek: lepší je nechat moučník přes noc odpočívat, druhý den je krásně vláčný, a hříšně čokoládový.

A ač se zdá, že je ho málo, tím, že je těsto hutné, je to syté.. jeden kousek a dost.. další až za chvíli.

A nelekněte se, když budete těsto roztírat, je opravdu husté, ale tak to má být.. dobrota, vážně..

http://www.toprecepty.cz/recept/20161-hebka-husta-...

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

rebeka rebeka

25. 2. 2012 12:02

1974andrea::-D:-D ano, k tomuto účelu to bylo děláno:-8:-D
holky, díky moc:-K:-)

rebeka rebeka

25. 2. 2012 12:01

Kanyla:jéžiš.. značka:-O:-? nevím, já to takto hotové koupila v kelímku na cca 20kč v obchůdku s potřebami na sladké pečení;-)
v dortové formě by to šlo taky.. záleží, jak máš formu velkou.. já bych množství nesnižovala
jo, a zapomněla jsem napsat, že v původním receptu bylo 100g hladké+50g mandlové mouky, tu jsem ovšem nesehnala...

jirholu jirholu

25. 2. 2012 11:58

Nádhera:-O:-p +10:yes:

Masula Masula

25. 2. 2012 11:57

Nádherné:-O to musím vyzkoušet:yes::-K

senky senky

25. 2. 2012 11:50

Jako vždy excelentní:yes::yes::-K Příští víkend bude doma návštěva, tak vyzkouším:-8;-)

Klariska Klariska

25. 2. 2012 11:40

Moc pěkný recept, nádherné, nabízí se přímo profi, fotky :yes::-K.

magdalenka magdalenka

25. 2. 2012 11:39

Nádherné.:yes:

1974andrea 1974andrea

25. 2. 2012 11:26

Tak tvarohovýma zákuskama se dokážu nacpat i já:-D. Máš to velmi pěkné, takové k sežrání:-p:yes::-))

Kanyla

25. 2. 2012 11:25

Náááádherné fotky i recept! Příští víkend upeču!
Dva dotazy: jaké množství by stačilo na dortovou formu - poloviční?? A druhý - pomeranč.čokoláda jaké značky? Díky :-8

rebeka rebeka

25. 2. 2012 11:04

Irrena: hoblinky pomerančové čokolády;-)
moc vám děkuju.. všem:-K:-)

Jaruna18 Jaruna18

25. 2. 2012 11:02

Sliny se mi zbíhají,to nemá chybu !Moc hezký,dávám bodík 5.:yes::yes::-p:-p:-K

danielle72 danielle72

25. 2. 2012 10:59

To se mi moc líbí - ukládám a posílám 5. bod :yes::-K

nofrona

25. 2. 2012 10:48

Super mňamka:yes::yes: +3

Irrena Irrena

25. 2. 2012 10:42

Opět skvělý recept:yes::yes:Krásné fotkyUkládám;-)Co je to za hoblinky navrchu?

mysulka mysulka

25. 2. 2012 10:32

:-p:yes: Mňam, krásné fotky a já zrovna nemám nic upečeného;-(:-)):-K

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: tvarohová pěna s jahody knihovnička recepty knihovnička recepty nejlepší řezy knihovnička recepty sladké jaro 2012 tvarohová mňamka čokoládové řeza s tvarohem knihovnička receptu slaske peceni recepty knihovnička sladké jaro 2012 top receptysladke tvarohové hoblinky receptysladké top recepty pečení sladke pečeme s tvarohem sladká tvarohová pěna hbite pracovat top receptysladké pečení tvarohová knihovnička nejlepší domácí řezy knihovnička 2012 tvarohová pěna na vdolky

Suroviny: vejce, cukr krupice, esence mandlová, čokoláda tmavá, máslo, mouka hladká, prášek do pečiva, sůl, tvaroh plnotučný, mléko kondenzované slazené, smetana zakysaná, lusk vanilkový, želatina, poleva čokoládová

TopRecepty.cz

Tvarohová "fajnovka"

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/NpX2