Čertovské špekáčky na leču

clupmi Kuchař: clupmi

Doba přípravy: 1 hodina 4 porce Pro začátečníky 13 názorů

Suroviny

Zeleninové lečo Znojmia 670 g
300 g žampiony bílé
400 g čertovské špekáčky
300 g maďarský točený salám
2 dl kečup Heinz
2 dl polotmavé pivo Démon - polotmavý speciál
Recept si zatím oblíbilo 10 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Do vysoké mísy Remosky vylijeme ze sklenice lečo.

  2. Na něj naskládáme nakrájené žampiony.

  3. Pak navrstvíme uzeninu. T

  4. očený salám rozkrojený na poloviny a špekáčky nařezané jako na oheň.

  5. Postříkáme kečupem a nakonec zalijeme pivem.

  6. Pečeme v Remosce.

  7. Občas kontrolujeme a obracíme vrstvy, aby se špekáčky nepřipalovaly.

Poznámka

Nesolil jsem. Předpokládal jsem, že uzenina je slaná a lečo také obsahuje sůl. Dokořenit lze podle chuti na talíři.

http://clupmi.blog.cz

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 10 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Čertovské špekáčky na leču

Tématické fráze: oběd ze špekáčků špekáčky na pivu s lečem špekáčky s lečem špekáčky na pive s lečem lečo se špekáčkem buřty na zeleninovém leču frekvence1 rádio frekvence1 recepty certovske burty buřty na leču frekvence1.cz špekáčky na pivu a lecu spekacky z lidlu frekvence1.cz recepty špekáčky v remosce špekáčky lečo s buřtem spekacky s lecem na pivu buřty v leču leco v remosce