Postup přípravy
Zveřejněno 9. 3. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Starodávný "OUKROP"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7Owr
Moje poznámka
Starodávný "OUKROP"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7Owr
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 2 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 7 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 17 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 20 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 20 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 20 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Šťavnaté zapečené kotlety
librz před 32 minutami
Ovocné tvarohové knedlíky
Ashelin před 1 hodinou
Bramborové knedlíky
essinKa před 1 hodinou
Honzovy kynuté buchty
Ellen1 před 1 hodinou
Zelná polévka
Kajkajak před 2 hodinami
Dršťková polévka I
Ellen1 před 2 hodinami
Residential Properties
ResidentialProperties před 2 hodinami
Katův šleh po mém
Adams-alena před 3 hodinami
Zapečený sýrový květák
BabiEva před 3 hodinami
Pomazánka z krabích tyčinek 2
Sahula před 3 hodinami
Tématické fráze:
oukrop,
oukrop recept,
polévka oukrop,
jihočeský oukrop,
jak se vaří oukrop,
česnečka oukrop,
co je oukrop,
oukrop s kroupami,
starodávné recepty,
recept na oukrop,
oukrop polevka,
jak se dela oukrop,
starodávný recept,
co je to oukrop,
česnečka recept,
česneková polévka,
oukrop a cesnecka,
oukrop polevka recept,
starodávné polévky,
oukrob
Suroviny:
brambory,
kmín celý,
sůl,
česnek,
sádlo,
chléb tmavý
Komentáře (8)
To je poctivý Oukrop.
Co je tu pod tím názvem prezentováno, může být určitě dobré chuti, ale je to jen po různu "vylepšená" česnečka.