Postup přípravy
Zveřejněno 11. 3. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
"Aztécká"ryba v solamylové kůrce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wZvR
Moje poznámka
"Aztécká"ryba v solamylové kůrce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wZvR
Nejnovější recepty
Medové kuličky
Přidáno před 3 hodinami
Pikantní smažený kapr
Přidáno před 4 hodinami
Nakládaný sýr s pečenými rajčátky a česnekem
Přidáno před 5 hodinami
Červená řepa s burratou a piniovými oříšky
Přidáno před 6 hodinami
Nepečené sacher kuličky
Přidáno před 8 hodinami
Pšenično - žitné sádlové pečivo
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Čokoládovo-banánové muffiny
veronika_straka před 1 hodinou
Matcha kuličky
veronika_straka před 1 hodinou
Polévka s drožďovými noky
Kajkajak před 2 hodinami
Domácí langoše
Tunislav před 2 hodinami
Ořechové úly
Panova před 2 hodinami
Makové koláčky s povidly - cukroví
Panova před 2 hodinami
Čokoládové hvězdičky s kokosovou náplní
Panova před 2 hodinami
Žloutkové dortíčky
Panova před 2 hodinami
Kakaové s ořechovou náplní
Panova před 2 hodinami
Medovo-kokosové cukroví
Panova před 2 hodinami
Tématické fráze:
solamylové knedlíky,
solamylové řezy,
ryba stikozubec s kořením aztécký poklad,
solamylové rohlíčky,
z chleba udelaná ryba,
ryba ba vánoce recept,
solamilove rohlicky,
mail azt.cz loc:cz,
aztécké koření,
recept na skvělou rybu,
ryba máma mia,
recept kuře v křupavé kůrce,
jaka je dobra ryba na obaleni,
solamylova krusta,
jak obalit zamrazenou rybu,
aby ryba krupala,
solamylove krusta,
aztecka treska,
křupavá pečená ryba,
křupavá kůrka na pečené rybě
Suroviny:
koření aztécký poklad,
solamyl,
máslo,
olej olivový,
citron,
zelenina čerstvá
Komentáře (23)
http://www.koreni-gastro.cz/aztecky_poklad-aztecky...
http://www.caje-koreni.cz/koreni/37-aztecky-poklad...
Složení:
Sůl (max.35%), koření (cibule, pepř, paprika, saturejka, řecké seno), zvýrazňovač chuti E 621, Vitamín B1.
ba ne, Ann, máš to překrásné.. o výborné chuti tohoto pokrmu nepochybuji